Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een in-house wasserij is meer dan alleen propere was
In-house wassen van schoonmaakmateriaal, zwaar linnen, fixatiemateriaal en andere textielsoorten stelt de zorginstelling in staat om de operationele efficiëntie te verbeteren.

Een in-house wasserij is meer dan alleen propere was

Een in-house wasserij is meer dan alleen zorgen voor de propere was van uw zorginstelling. Het biedt tal van andere voordelen die vaak onderschat worden. LDL Group is uw partner in professionele wasmachines en drogers en maakt in-house wasserijen volledig haalbaar voor
uw zorginstelling. 

Operationele efficiëntie en hygiëne

In-house wassen van schoonmaakmateriaal, zwaar linnen, fixatiemateriaal en andere textielsoorten stelt de zorginstelling in staat om de operationele efficiëntie te verbeteren. Hierdoor kan elke instelling flexibeler reageren op de wasbehoeften, wat resulteert in kortere doorlooptijden en een snellere respons op veranderingen in de vraag naar gewassen textiel. Daarenboven is ook de inrichting van een in-house wasserij belangrijk, zeker voor een zorginstelling. Dit zowel op vlak van efficiëntie (opstelling) als hygiëne. Er wordt terecht veel waarde gehecht aan hygiëne. Door het beheer van de wasserij intern te houden, kunnen striktere normen gehandhaafd worden en kan ervoor gezorgd worden dat aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften wordt voldaan. LDL Group biedt dan ook een totaaloplossing. Van de inrichting tot aan de installatie van de in-house wasserij. 

Duurzaamheid en innovatie 

Tot slot kan het investeren in een in-house wasserij de zorginstelling positioneren als een organisatie die streeft naar verbetering, innovatie en duurzaamheid. Het toont betrokkenheid bij het leveren van hoogwaardige zorg en voldoet aan de behoeften van patiënten of residenten op verschillende niveaus. Het intern beheer van de was stelt de zorginstelling in staat om milieuvriendelijke methodes te implementeren, zoals het gebruik van energiezuinige apparatuur en milieuvriendelijke wasmiddelen. Kortom, het oprichten van een in-house wasserij biedt niet alleen financiële voordelen, maar versterkt ook de controle over kwaliteit, flexibiliteit in dienstverlening, duurzaamheid en het imago van de zorginstelling. Het is een strategische investering die op verschillende fronten positieve resultaten kan opleveren.   

U vindt LDL Group in stand 1336.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details