Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een marktleider in beweging

Een marktleider in beweging

Als producent van zorgmeubilair staat Haelvoet al decennialang garant voor waardevolle en hoog kwalitatieve producten. We zijn er immers van overtuigd dat kwaliteit op de lange termijn altijd komt bovendrijven. Keuzevrijheid en visuele onderscheiding zijn vandaag de dag echter minstens zo belangrijk. Smaken verschillen. Dus een totaalaanpak met brede keuze en ruime aandacht voor de eigenheid van de klant, is bepalend voor het welslagen van een project.

Het kloppend hart van Haelvoet betreft de R&D-afdeling en de productievloer. Daar wordt elke dag nagedacht over het zorgmeubilair van morgen en worden ruwe grondstoffen verwerkt tot visueel attractief zorgmeubilair. Haelvoet is trots op dit DNA, want het laat toe om snel te innoveren en een strikt kwaliteitsniveau te respecteren. Het product komt dus op de eerste plaats, want dat is en blijft de basis van elke goede oplossing.

Partnership met Kusch+ Co
Onze zoektocht naar de perfecte invulling stopt nooit. Een totaaloplossing voor de klant gaat immers verder dan goede producten alleen. Haelvoet werkt daarom samen met een aantal betrouwbare partners die dezelfde waarden uitdragen en de klant toegevoegde waarde bieden. Eén van die partners is de bekende Duitse producent van zitmeubilair Kusch+Co. De stijlvolle zitmeubelen van Kusch+Co zijn zeer complementair met de Haelvoet-producten. Het combineren van beide geeft de klant een enorme keuzevrijheid binnen verschillende stijlconcepten.

Nieuwe hoofdvestiging
Een product ervaren is goud waard en een essentiële voorwaarde voordat iemand overgaat tot aankoop. In het najaar van 2015 opent Haelvoet een nieuw 3000 m² groot hoofdkwartier in Ingelmunster, waar alle meubelen getoond zullen worden in een bijzonder mooie setting. Ook hier treedt Haelvoet buiten de traditionele grenzen, want het nieuwe gebouw is geen klassieke showroom. Onze producten en concepten worden volledig doorgetrokken in de inrichting van de burelen en vergaderruimtes volgens het ‘living showroom’-principe.

Andere invalshoek
HIDDEN is een nieuw designlabel, opgericht door Haelvoet, dat meubilair op een geheel andere wijze benadert. We vertrekken hier vanuit een fundamenteel andere invalshoek dan standaard ergonomisch meubilair. Een klassieke (zorg)aanbieder vertrekt vanuit een functioneel meubel en past dit aan om het een huiselijk of luxueus uiterlijk te geven. Dit werkt tot op zekere hoogte, maar de functionaliteit blijft helaas altijd zichtbaar. HIDDEN doet het omgekeerd: er wordt gestart met een compromisloos design aan de buitenzijde en comfort en functionaliteit worden geïntegreerd in het ontwerp.

Het HILO-bed van HIDDEN
Het HILO-bed vertegenwoordigt perfect de ontwerpfilosofie van HIDDEN: meubilair zonder visuele compromissen, maar met functionaliteit en comfort in het hart van het ontwerp.
Het HILO-bed is een boxspring, zoals je in de betere interieurs vindt, maar uitgerust met een nieuw hoog-laag-mechanisme dat onzichtbaar is voor het oog. Zo worden looks en comfort uit de consumentenwereld gecombineerd met toptechnologie en functionaliteit uit de zorgwereld. Het resultaat is een bed dat eruitziet als consumentenmeubilair, maar wel alle functionele en comfortabele eigenschappen van een hoog-laag-bed bezit. Evenals natuurlijk het ongekende comfort van de springveren die typisch zijn aan een boxspring.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details