Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een veilige zorgomgeving, ondersteund met datagestuurde schoonmaak

Een veilige zorgomgeving, ondersteund met datagestuurde schoonmaak

Tork heeft in 2014 als koploper in de industrie zijn allereerste datagestuurde schoonmaakoplossing ontwikkeld. In die tijd werd er weinig nagedacht over de impact van hoe digitale oplossingen konden helpen om de operationele efficiëntie te maximaliseren. Tork breidt door de nieuwe en hoge kwaliteitseisen op schoonmaak, operationele efficiëntie en hygiëne zijn ervaring in datagestuurde schoonmaak verder uit en introduceert een verbeterd aanbod, genaamd Tork Vision Schoonmaken.

Door schoonmaaksystemen te digitaliseren, kunnen medewerkers in de gezondheidszorg en schoonmaakmanagers realtime gegevens gebruiken om te begrijpen wanneer en waar er in hun faciliteiten moet worden schoongemaakt.

De pandemie heeft een nog scherpere focus gelegd op infectiepreventie in de gezondheidszorg, wat nog meer schoonmaakwerk betekende voor de toch al drukke schoonmaakteams. Door schoonmaaksystemen te digitaliseren, kunnen medewerkers in de gezondheidszorg en schoonmaakmanagers realtime gegevens gebruiken om te begrijpen wanneer en waar er in hun faciliteiten moet worden schoongemaakt. Dit verhoogt de operationele efficiëntie en bespaart personeel tijd, die kan worden besteed aan meer hygiënekritische reiniging. 

Volgens gegevens van bestaande Tork-klanten heeft de overstap naar datagestuurde schoonmaak geholpen met: 

  • 20% minder schoonmaakuren, waardoor er extra tijd beschikbaar is voor meer kritieke taken;
  • 99% van de tijd zijn dispensers gevuld;
  • 91% minder dispensercontroles, wat honderden personeelsuren per jaar bespaart;
  • Tot 30% meer klanttevredenheid.
  • Upgraden was nog nooit zo eenvoudig 

Afhankelijk van de faciliteitbehoeften en -vereisten, kiezen klanten tussen drie datagestuurde schoonmaakaanbiedingen degene die het best past bij de specifieke schoonmaakactiviteiten. Tork Vision Schoonmaken gebruikt een bezoekersteller en verbonden dispensers om schoonmakers en facilitymanagers toegang te geven tot realtime gegevens over acute schoonmaakbehoeften:

  • Hardware in de vorm van bezoekerstellers, netwerkpunten en de binnen de markt grootste selectie van Internet of Things (IoT) aangesloten dispensers.
  • Facility management software die verzamelde realtime data weergeeft op desktops, tablets of smartphones en eenvoudige rappor­tages en andere administratieve taken mogelijk maakt.
  • Onboarding- en Succesprogramma inclusief installatie, training,
    support en evaluaties.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details