Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Eersteklas interieurbouw voor de zorg

Eersteklas interieurbouw voor de zorg

Al ruim dertig jaar geleden realiseerde Idos Interieurs haar eerste project in de zorg. Inmiddels levert de interieurbouwer uit Almelo doorlopend interieurs op bij onder meer ziekenhuizen, apotheken, gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. “Genoegen nemen met middelmatigheid is voor ons geen optie. Wij maken ieder idee tot in perfectie.”

“Een schroefje dat kaarsrecht is ingedraaid. Een naad die netjes is weggewerkt. Een verbinding die naadloos aansluit. Het zijn kleine dingen, maar voor ons én voor onze opdrachtgevers zijn ze essentieel voor een optimaal eindresultaat”, vertelt eigenaar Rian van Ee-Haandrikman. “Maar niet alleen op esthetisch vlak bieden wij meerwaarde. Omdat we al zoveel projecten in de zorg hebben gedaan, weten we heel goed wat werkbaar is en wat niet. We adviseren opdrachtgevers dus ook over de functie en inhoud van meubels. Zo wordt een interieur mooi én optimaal om in te werken. En natuurlijk kennen we alle eisen die in de zorg gelden. Dat metalen onderdelen veelal geaard moeten zijn, poreuze materialen uit den boze zijn en spoelbakken vaak geen overloop mogen hebben, hoeft niemand ons te vertellen.”

Huisartsenpraktijk Iepenhof in Woerden.

Deskundige en betrouwbare gesprekspartner

Voor Idos Interieurs moet het eindresultaat vanzelfsprekend goed zijn, maar de weg daar naartoe moet ook soepel verlopen. Van Ee-Haandrikman: “Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Zo weten we precies wat onze klanten willen en kunnen we een perfect eindproduct leveren.” Gerrit de Kock van Built by the Wildt beaamt dit. “Idos denkt goed mee, levert eersteklas werk en als er iets beloofd wordt, dan gebeurt het ook. Ook belangrijk is dat ze in ons vakgebied van de hoed en de rand weet. Built by the Wildt is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van huisvesting voor eerstelijnszorg. Idos heeft daar veel ervaring in en is daarom voor onze klanten een deskundige en betrouwbare gesprekspartner. Regelmatig zitten wij samen met Idos en de opdrachtgever aan tafel. Dankzij haar uitgebreide kennis van de markt én expertise is ze in die gesprekken ook voor ons een visitekaartje.”    

Inspiratie opdoen?

Benieuwd naar het werk van Idos Interieurs?  Neem dan een kijkje op idos.nl/projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details