Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Elegante raamdecoratie brengt sfeer in Huize Molenveld
Rob van de Moosdijk, eigenaar van Mooswonen.

Elegante raamdecoratie brengt sfeer in Huize Molenveld

Huize Molenveld is een woonzorginitiatief met een sterke focus op thuis wonen in een huiselijke en prettige omgeving. Mede om die reden werd Mooswonen uit Nederweert ingeschakeld, van origine een particuliere woninginrichter, om invulling te geven aan een sfeervolle raamdecoratie. En van het één kwam het ander…

De elegante raamdecoratie ‘blendt’ in iedere ruimte. Het zorgt ook bij de bewoners voor een bepaalde rust.

“We zijn al in een vroegtijdig stadium benaderd door Ilse Greefkens en Frenk Niesten”, begint Rob van de Moosdijk, eigenaar van Mooswonen. “De initiatiefnemers van Huize Molenveld werken bij voorkeur samen met lokale ondernemers. Ze hadden zelf al een goed beeld voor ogen van het gewenste resultaat. Samen zijn we op zoek gegaan naar een passende stof voor zowel de overgordijnen als de vitrage in de huiskamers en de 42 studio’s. Uiteindelijk hebben we eenzelfde stofkleur gekozen voor zowel de huiskamers als de studio’s, een kleur die als het ware ‘blendt’ in iedere ruimte. Het zorgt ook bij de bewoners voor een bepaalde rust.”

Sterk in confectioneren

Inleven in de klant, het juiste advies geven en een goede service en nazorg, dat is waar Mooswonen voor staat. En dat maakt dat het bedrijf ook steeds vaker wordt gevraagd als projectinrichter. “We zijn bovendien sterk in de wijze van confectioneren met oog voor detail, planning en alle eisen. Alle raamdecoratie hier in Huize Molenveld is bijvoorbeeld brandvertragend uitgevoerd en met een specifiek garen geweven”, verduidelijkt Van de Moosdijk. De samenwerking tussen Mooswonen en Huize Molenveld gaat overigens verder dan alleen de raamdecoratie. “Tijdens onze gesprekken over en weer kwamen we al snel op het thema meubilair, hét vakgebied van mijn partner Joyce. Samen met Ilse heeft zij een prachtige selectie gemaakt van meubels die voldoen aan alle hedendaagse eisen voor toepassing in een zorgomgeving, maar met de uitstraling van de jaren zeventig. Een feest der herkenning voor de bewoners. Ook het meubilair ‘matcht’ uiteraard perfect met de raamdecoratie. Al met al een sfeervol totaalplaatje en voor ons een mooie referentie die smaakt naar meer.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details