Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Ervaren en veelzijdige partner in zorginrichting

Ervaren en veelzijdige partner in zorginrichting

Heijneman Medical heeft sinds haar oprichting in 1993 vele (hybride) operatiekamers ingericht met operatielampen, operatietafels, voorzieningenbruggen en/of plafondpendels. Deze producten innoveren geregeld. Zo is het mogelijk om de zwaarste anesthesiemachine of apparatentoren van de vloer te tillen met een dubbelarmige plafondpendel met een reikwijdte van 2.60 meter!

De door Heijneman Medical geleverde voorzieningenbruggen volgen elke vorm van het inblaasplenum waardoor de nieuwste richtlijnen geen enkel probleem vormen, zoals bewezen in bijvoorbeeld Ziekenhuis Bernhoven in Uden en het Laurentius Ziekenhuis in Roermond of het Maastricht UMC+. Ook op het gebied van intensive care, high care en medium care heeft Heijneman Medical haar sporen verdiend met de inrichting van ruim 300 bedplaatsen.

Heijneman Medical

Partner modul technik heeft afgelopen jaar alle medische producten van Zumtobel overgenomen. Recent is dit ook gebeurd met o.a. de Kubion bedwandpanelen van TRILUX medical. Deze en de reeds bestaande productlijn van wandgoten en -panelen voor holding, recovery, behandelkamers en verpleegafdelingen zijn redesigned en voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen.

De LED operatielampen van KLS Martin zijn niet alleen in Nederland marktleider maar in heel Noord-Europa. Niet alleen het design en de lichttechnische mogelijkheden zijn uniek, maar ook de ophangmogelijkheden met extra lange armen voor bijvoorbeeld hybride operatiekamers en de toepasbaarheid van camera’s in de lamp maken het tot een top product. Maar Heijneman Medical is meer dan alleen leverancier van hoogwaardige producten. De onderneming is tevens partner van en vraagbaak voor gebruikers en ziekenhuistechnici. Ook kan Heijneman Medical (technische) trainingen verzorgen en onderhoudscontracten aanbieden.  

Heijneman Medical

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details