Expert day
00:46
21-11-2018

Expert day rond energie-efficiëntie in de zorgsector

Veel gebouwen uit de zorg- en welzijnssector staan voor een energetische transformatie en dito renovatie. Ook de energiebalans in gebouwen kan anders. Hoe gaan we die uitdagingen aan? Pixii – Kennisplatform Energieneutraal Bouwen gaat op onderzoek.

Acht experts lichten in de diepte toe wat er broeit in de zorgsector. Wat zijn de huidige tendensen in de zorgarchitectuur en wat is hun invloed op de energieconcepten? Welke maatregelen zorgen voor de grootste kostenbesparing? Kijken we best naar een bouwtechnische aanpak, hydraulische optimalisatie of verlichting? Concrete voorbeelden leiden ons naar de zorggebouwen van de toekomst en tonen hoe ook alternatieve bouwtechnieken hun opmars maken.

De Expert day vindt plaats op 13 december in Bluepoint Antwerpen. Het volledige programma vindt u hier. Pixii-leden genieten van 20% korting op het inschrijfbedrag. Via de kmo-portefeuille wordt bovendien 30 tot 40% van het bedrag betaald door de Vlaamse overheid.

Expert day?
De Expert days zijn thematische, diepgaande studiedagen waarbij Pixii de beste experts verenigd rond een actueel thema in het ruimer kader van energieneutraal bouwen. De Expert days zijn een platform voor opleiding, informatie en praktijkvoorbeelden, en zijn daarnaast ook uitstekende netwerkgelegenheden.

Meer weten en zien op 1 minuut? Zie:

Doelpubliek
Deze Expert Day richt zich tot alle betrokken bouwprofessionals (architecten, studiebureaus, energiedeskundigen, aannemers en fabrikanten), bevoegde overheden en decision makers

Praktisch
Datum: Donderdag 13 december 2018, 9:00 – 17:00
Locatie: BluePoint Antwerpen, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

Inschrijven en meer info
Via: https://pixii.be/agenda/expert-day-energie-effici%C3%ABntie-de-zorgsector

Bouwen aan de Zorg partners

Ontwerpdecreet WoonzorgNVTG Voorjaarscongres