Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

EXPO 60+ brengt de zorgsector onder één dak

IMG_5465-1

29 juni 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op 7, 8 en 9 oktober 2015 vindt in de Nekkerhal te Mechelen de 18de editie van de vakbeurs EXPO 60+ plaats, hét evenement voor de brede zorg- en welzijnssector. Er worden meer dan 7.300 bezoekers verwacht uit alle afdelingen van zorginstellingen.

Dat de vergrijzing in België zich de komende vijftien jaar verder zal doorzetten, staat als een paal boven water. Dat betekent dat er heel wat uitdagingen zijn in de zorg en dat er nu meer dan ooit geïnvesteerd moet worden in de opvang van zorgbehoevenden.
Al achttien jaar is de zorgbeurs EXPO 60+ een begrip bij Belgische zorginstellingen en -organisaties. De beurs staat bekend als dé belangrijke ontmoetingsplaats voor zorgprofessionals en -toeleveranciers.
Wilt u van 7 tot en met 9 oktober meer dan 7.300 beslissers en beïnvloeders van woonzorgcentra, OCMW’s, ziekenhuizen, gehandicapteninstellingen, studiebureaus, vakverenigingen, thuisverplegers en architecten bereiken? Deze experts komen zich uitgebreid informeren over nieuwe services, technieken en materialen die van belang zijn voor hun werk. Mis dan zeker de kans niet om uw aanbod en innovaties in de kijker te plaatsen, maar ook om contacten met uw bestaande klanten te onderhouden en nieuwe potentiële klanten te werven.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details