Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
EXPO 60+ brengt de  zorgsector onder één dak

EXPO 60+ brengt de zorgsector onder één dak

Op 7, 8 en 9 oktober 2015 vindt in de Nekkerhal te Mechelen de 18de editie van de vakbeurs EXPO 60+ plaats, hét evenement voor de brede zorg- en welzijnssector. Er worden meer dan 7.300 bezoekers verwacht uit alle afdelingen van zorginstellingen.

Dat de vergrijzing in België zich de komende vijftien jaar verder zal doorzetten, staat als een paal boven water. Dat betekent dat er heel wat uitdagingen zijn in de zorg en dat er nu meer dan ooit geïnvesteerd moet worden in de opvang van zorgbehoevenden.
Al achttien jaar is de zorgbeurs EXPO 60+ een begrip bij Belgische zorginstellingen en -organisaties. De beurs staat bekend als dé belangrijke ontmoetingsplaats voor zorgprofessionals en -toeleveranciers.
Wilt u van 7 tot en met 9 oktober meer dan 7.300 beslissers en beïnvloeders van woonzorgcentra, OCMW’s, ziekenhuizen, gehandicapteninstellingen, studiebureaus, vakverenigingen, thuisverplegers en architecten bereiken? Deze experts komen zich uitgebreid informeren over nieuwe services, technieken en materialen die van belang zijn voor hun werk. Mis dan zeker de kans niet om uw aanbod en innovaties in de kijker te plaatsen, maar ook om contacten met uw bestaande klanten te onderhouden en nieuwe potentiële klanten te werven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details