Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Extra laag bed én nachttafel van Haelvoet

Olympia-care-X-low

8 oktober 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Voor het nieuwbouwproject Meerminnehof te Mortsel leverde Haelvoet 90 Quadra XLow nachttafels en 90 Olympia Care (XLow) bedden met bijhorende matrassen en accessoires.

Producten ontwikkelen en produceren zit in het DNA van Haelvoet. De eigen productievestiging in Ingelmunster laat Haelvoet toe heel flexibel te reageren op specifieke vragen van de klant. Zo rees bij het project Meerminnehof de vraag om een extra lage, compacte nachttafel. Haelvoet greep deze kans met beide handen en ontwikkelde een extra lage nachttafel (hoogte: 46 cm). Deze XLow versie was een schot in de roos en werd ondertussen opgenomen in het vast productengamma.

De extra lage nachttafel gaat naadloos samen met ons XLow beddengamma. Het Olympia XLow bed garandeert een veilige slaappositie door de ultralage stand van 25 cm. De tussenstand op zithoogte zorgt voor een ergonomische in- en uitstaphoogte, terwijl de hoogste stand van 80 cm rugbesparende verpleging toelaat.

Meer info op www.haelvoet.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details