Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Fleurâge Residences verder onder de vleugels van Domus Valuas

Fleurâge Residences verder onder de vleugels van Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Domus Valuas verstevigt haar positie in de regio Kennemerland; in Heemstede en Haarlem is Domus Valuas al jaren actief. De huidige directeuren van Fleurâge Karien Sanders en Jos Drion zullen tot einde van het jaar verbonden blijven aan de locatie.

Erik van den Boom (Algemeen Directeur van Domus Valuas): “Wij zijn trots dat Karien Sanders en Jos Drion ons hebben gekozen om hun levenswerk voort te zetten. Wij zullen dit met veel toewijding voor de bewoners en medewerkers blijven doen. Fleurâge is een prachtig bedrijf dat jarenlang zorgvuldig is opgebouwd en een voorbeeld in de sector omdat zij, net als Domus Valuas, het welzijn van de bewoners volledig centraal stelt. Fleurâge sluit daarnaast naadloos aan bij onze visie op ouderenzorg.”

Karien Sanders (Algemeen Directeur van Fleurâge Residences): “Zoiets moois heeft zich kunnen ontwikkelen dankzij een geweldig team dat elkaar stimuleert en aanvult. Echt kunnen bouwen vraagt om vertrouwen. Voor ons is het heel erg belangrijk dat Domus Valuas onze missie en visie deelt om kwaliteit te bieden met een hecht team professionals op een prachtig groene plek, waarbij de naam Fleurâge Residences gehandhaafd blijft”.

Over Fleurage Residences

Fleurâge Residences is 26 jaar geleden opgericht door Karien Sanders. Sindsdien staat Fleurâge voor kwalitatief goede zorg, service- en dienstverlening op persoonlijk niveau. De locatie heeft momenteel 21 appartementen en een zorghotelkamer. Plannen om uit te breiden met de bouw van een poortgebouw zijn in voorbereiding.

De directieleden hebben in de afgelopen jaren, samen met hun vaste team van medewerkers, met hart en ziel gewerkt aan de opbouw van de onderneming. Nu het moment is gekomen om de verdere groei van de onderneming door te geven, zijn ze blij met de overname door Domus Valuas. De wijze waarop Domus Valuas al jaren zorg en service op hoog niveau biedt in al haar huizen laat de met Fleurâge gedeelde visie zien en geeft alle vertrouwen voor de toekomst.

Over Domus Valuas 

Domus Valuas is ontstaan door de fusie in 2022 tussen Domus Magnus (opgericht in 2004) en Valuas Zorggroep (opgericht in 2011). Gezamenlijk heeft het bedrijf 31 locaties verdeeld over 8 provincies en biedt het hoogwaardige zorg en service aan 800 bewoners en met circa 1.500 medewerkers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details