Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Flexibele verhuurservice van ziekenhuis- en verpleegbeddenleverancier wissner-bosserhoff biedt uitkomst aan oververhitte zorgsector

Met de introductie van de vernieuwde verhuurservice wil wissner-bosserhoff (wi-bo) zorgverleners flexibele maatwerkpakketten bieden waarmee zij snel in kunnen spelen op veranderingen en altijd kunnen beschikken over voldoende ergonomische ziekenhuis- en verpleegbedden en (AD) matrassen.

WB_1000_matras_gecombineerd_v04[3] kopiëren

24 februari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het bedrijf heeft de service daarom opgebouwd rondom hun filosofie “360⁰ Care Around You”, die staat voor totaalontzorging van zorgverleners.

Met deze verhuurservice voorziet wi-bo namelijk niet alleen in de toegenomen vraag naar ziekenhuis- en verpleegbedden en -matrassen, het bedrijf verzorgt ook trainingen voor zorgpersoneel. “Hierdoor kan het maximale uit de geavanceerde producten worden gehaald en zijn er regelmatig zelfs minder handen aan één bed nodig”, licht Anita de Vries klinisch specialist bij wi-bo, toe. Daarnaast beschikt het bedrijf over eigen ISO-gecertificeerde decontaminatiecentra waar de verhuurproducten na elke uitgifte intensief gereinigd en ontsmet worden, waarna ze hygiënisch verpakt weer bij de zorginstelling afgeleverd worden.

“Onze rental service neemt zorginstellingen en hun personeel heel wat belangrijke, maar belastende werkzaamheden uit handen”, aldus Erkan Sahin, directeur wissner-bosserhoff Nederland. Hij beschrijft de service als vrucht van goede samenwerking met de sector. “Bij wissner-bosserhoff streven we ernaar een ware zorgpartner te zijn. We staan graag niet boven of onder, maar náást de klant en werken aan een duurzame en vruchtbare samenwerking. Alleen dan ontstaat er een synergie, waarbij de behoeften van onze klanten ons aansporen tot continue innovatie. Dit heeft geleid tot een heel compleet productportfolio gericht op de beste zorg voor alle cliëntgroepen, van de geboorte tot aan de laatste levensfase. Doordat we zelf producent zijn van al deze producten zijn we nooit afhankelijk van derden om de service te bieden die we willen bieden. Grote voordelen daarvan zijn de korte lijnen met onze Research & Development afdeling, de hoeveelheid kennis onder één dak en het snel kunnen schakelen. Hierdoor kunnen we nu een ongekend complete rental service bieden”.

De verhuurservice van wi-bo nam begin 2020 al een vlucht en blijkt een uitkomst voor vele zorgverleners in een sector die vraagt om een hoge mate flexibiliteit en efficiëntie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wi-bo.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%