Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Forbo publiceert nieuwe whitepaper over schoonloopsystemen

Forbo publiceert nieuwe whitepaper over schoonloopsystemen

De wetenschap achter de schoonloopmat

Forbo Flooring publiceert deze maand een whitepaper over schoonloopsystemen. Achter de schoonloopmat bij de entree gaat een hele wetenschap schuil. Zo bescherm je met een goed schoonloopsysteem niet alleen de vloeren in de rest van het gebouw tegen vroegtijdige slijtage, vocht en vuil, maar zorg je ook dat vuildeeltjes zich niet verder verspreiden in het gebouw via bijvoorbeeld de airconditioning- of ventilatiesystemen.

Daarnaast voorkom je gevaarlijke situaties voor uw klanten of personeel door uitglijden op een gladde of vette vloer. Volgens gedegen wetenschappelijk onderzoek houden sommige schoonloopsystemen tot wel 95 procent van het vuil bij de deur tegen. De whitepaper gaat verder onder andere in op de verschillende schoonloopsystemen en hun eigenschappen. De ideale schoonloopmat om uw gebouw optimaal te beschermen, bestaat uit 3 zones.

Weten welke zones dat zijn? Ga naar www.forbo-flooring.nl/whitepapers en download de whitepaper Coral. Forbo adviseert u graag over een passend schoonloopsysteem. Daarvoor kunt u contact opnemen met [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details