rode kruis
01:03
09-11-2016

Foto reportage schoonmaak demo nora® pads

Het Brandwondencentrum (BWC) van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) levert topklinische zorg op het gebied van brandwondbehandeling. Topklinische zorg is zeer specialistische zorg, die bijzondere expertise en vaak ook speciale voorzieningen nodig heeft. Uit binnen- én buitenland weet men Beverwijk te vinden voor (inter)nationaal hoog gewaardeerde brandwondenzorg.

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk heeft sinds eind jaren ’80 nora® rubber vloerbedekking in gebruik.

In de OK ruimtes wordt continue gebruik gemaakt van diverse middelen, zoals desinfectantia. Omdat operatie kamers zeer doorlopend in gebruik zijn, moet de vloerbedekking makkelijk schoon te maken zijn.

Nora® rubber vloerbedekking heeft een zeer gesloten en heeft over de gehele levensduur geen beschermende coating nodig. Dit maakt het ontzettend makkelijk te reinigen.

Tijd besparen met nora® – en aardig wat geld
nora® pads bestaan uit synthetische vezels met microscopisch kleine industriële diamanten. Uiteraard bevatten de pads, net zoals nora® rubber vloerbedekking geen schadelijke stoffen.

nora flooring

nora® pads zijn zowel geschikt voor het dagelijks onderhoud als voor het herstel van extreem vuile of beschadigde vloeren. Dat is net het voordeel van de coatingvrije nora® rubber vloerbedekking.

nora flooring

De situatie vóór de schoonmaak demo is duidelijk te zien aan de foto’s.

Zware vervuiling, wat enige tijd heeft kunnen inwerken, niet alleen rondom de operatietafel zelf, maar ook door de hele ruimte!

nora flooring

Kwaliteit betaald zich terug!
Met behulp van de nora® pads is de extreme vervuiling volledig verwijderd met een schoon resultaat! Als gevolg van dit grote schoonmaak succes heeft het Rode Kruis Ziekenhuis de geplande renovatie voor een lange tijd kunnen uitstellen en wordt het budget toewezen naar nieuwe OK-verlichting!

nora flooring

Met dank aan het Rode Kruis Ziekenhuis voor het faciliteren van de demo met nora® pads!

Met dank aan de aanwezigen:
Dhr. Marcel Couveld – Werkvoorbereider Gebouwbeheer Rode Kruis Ziekenhuis
Dhr. Henri Grotens – Hoofd Gebouwbeheer Rode Kruis Ziekenhuis
Dhr. Marien Ippel – Accountmanager nora flooring systems BV
Dhr. Teus Speksnijder – Hoofd Techniek nora flooring systems BV

Bouwen aan de Zorg partners

Rivas Beatrixziekenhuisreinier de graaf