wissner-bosserhoff
00:50
12-10-2016

Gegarandeerde veiligheid van wissner-bosserhoff bedden

Wellicht heeft u de afgelopen dagen ook de media gevolgd over het betreurende nieuws dat in een woonzorgcentrum in Rumst, maar ook bij een particulier te Boom een ziekenhuisbed vuur vatte door brand in de motor. Heel wat van onze bestaande klanten en toekomstige klanten die inmiddels in een aankoopproces van ziekenhuis- en verpleeghuisbedden zitten, hebben hun zorgen geuit.

Graag willen wij u als klant geruststellen dat de gebeurtenissen geenszins te maken hebben met onze productie van bedden noch het gebruik van onze motoren. Eveneens willen wij u op de hoogte brengen dat alle bedden van wissner-bosserhoff (Linet Group Se) zijn met een drievoudige veiligheid. Al onze bedden zijn uitgerust met twee zekeringen van 1.25Amp, een ringkerntransformator die energiezuinig is en opwarming beperkt en een systeem dat overbelasting detecteert en de werking van de motor stil legt ten einde oververhitting en aldus brandgevaar te vermijden.

Als marktleider is veiligheid op diverse vlakken onze topprioriteit tijdens het ontwerp en productie van alle Linet Group Se producten. wissner-bosserhoff adviseert zijn klanten om jaarlijks alle producten te onderhouden en een jaarlijks elektrisch NEN-EN-IEC 62353 keuring uit te voeren. Hiervoor bestaan drie typen onderhoudscontracten: inspectie, preventief onderhoud en een all-in contract. Uw veiligheid en zorg, is ook onze zorg en hoogste prioriteit!

Voor meer informatie over onze wibo-services of een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen met info@wibo.be of via het nummer 015/21 08 41.

Onze gedachten gaan vooral uit naar de slachtoffers en hun dierbaren van deze erg betreurende gebeurtenissen.

Ward Uytterhoeven
Sales Director wissner-bosserhoff Belgium

Bouwen aan de Zorg partners