Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

Gerflor Benelux

MMFC8020

11 maart 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Gerflor Benelux ontwikkelt, produceert en verkoopt  innovatieve, duurzame en decoratieve vinyl vloerbedekking, wandbescherming en leuningen voor projecten, woningen en sportaccommodaties.  Wij zijn al jaren specialist op het gebied van vloeren  voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Het gaat hierbij om  de juiste balans tussen functionaliteit, sfeer en hygiëne.

Met het uitgebreide Gerflor-assortiment is het mogelijk om elke ruimte een eigen identiteit en karakter te geven. In de wachtkamer maakt u een keuze uit ons uitgebreide assortiment Luxury Vinyl-stroken of -tegels. In de operatiekamer kiest u uiteraard een elektrisch geleidende vloer en in de kamers een duurzame homogene vinyl vloerbedekking van Mipolam, met een eigentijds design en een biologische weekmaker. Onze Mipolam-vloerbedekking is voorzien van Evercare ™, een unieke en gepatenteerde oppervlaktebehandeling die zorgt voor een uitstekende chemische bestendigheid (handdesinfectiemiddel, betadine et cetera) en eenvoudig onderhoud. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgspecialisten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details