Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Getinge breidt zijn Virtual Hospital uit om meer waarde toe te voegen voor bezoekers

Getinge breidt zijn Virtual Hospital uit om meer waarde toe te voegen voor bezoekers

Sinds de opening in 2021 biedt het Getinge Virtual Hospital bezoekers de mogelijkheid om ziekenhuisoplossingen in verschillende ruimtes te ervaren. De online faciliteit komt nu samen als één geheel, waardoor bezoekers een volledig beeld krijgen van hoe het brede scala aan oplossingen van de medtech-provider samenwerkt in de klinische workflow. 

“Een nieuwe centrale sterilisatieafdeling (CSA) laat zien hoe we onze klanten kunnen helpen bij het ontwikkelen van een gestroomlijnd en kosteneffectief proces, vanaf het moment dat de instrumenten zijn gebruikt tot het moment dat ze klaar zijn om opnieuw te worden gebruikt”, zegt Linda Hegemann, die het virtuele ziekenhuis van Getinge beheert.

De twee intensivecareafdelingen zijn uitgegroeid tot een volwaardige afdeling en bieden een uitgebreidere oplossing, met bijvoorbeeld isolatiekamers, gespecialiseerde kamers voor extracorporele membraanoxygenatie (ECMO) en Neurally Adjusted Ventilatory Assist (NAVA).

De tool toont verscheidene operatiekamers die zijn afgestemd op verschillende behoeften en budgetten; een state-of-the-art Hybride OK met alle high-end apparatuur en meer algemene OK’s met standaard oplossingen. 

“We willen in deze opzet echt aan alle behoeften van onze klanten voldoen en richten ons ook meer op gedigitaliseerde gezondheidszorg met toegevoegde interactiefuncties voor meer producten. De navigatie en het overzicht van het ziekenhuis is verbeterd, waardoor bezoekers gemakkelijker hun weg kunnen vinden”, legt Linda uit.

Gebruikers kunnen de tool op elk digitaal apparaat uitproberen, maar ze kunnen het ook in een virtual reality-versie ervaren op beurzen. De reacties waren goed en het is ook een handig hulpmiddel voor de distributeurs van Getinge.

“Ik heb het onlangs uitgeprobeerd; een geweldige ervaring en naar mijn mening kan dit een uitstekende verkoop- of adviestool zijn. We verkopen hoogwaardige technologie en een bezoek aan het virtuele ziekenhuis met een VR-bril is een geweldige kans om de concurrentievoordelen van Getinge te laten zien en bevestigen. Ik sta versteld van de hoeveelheid details en hoe echt het aanvoelt”, zegt Gabriel Fiori, Marketing and Strategy Director Globalmed, die het onlangs heeft uitgeprobeerd op een evenement in Brazilië.

De komende maanden zullen er nog meer functies worden toegevoegd, zoals een OK voor hartchirugie en meer interacties op het gebied van digitalisering in de gezondheidszorg.

Het Getinge Virtual Hospital kan worden gedownload in de App Store en is toegankelijk via getinge.com. Neem bij vragen contact op met uw lokale Getinge vertegenwoordiger.

Bekijk deze video voor een snel overzicht van Getinge Virtual Hospital.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details