Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Getinge opent nieuwe hybride OK in Experience Center

Getinge opent nieuwe hybride OK in Experience Center

Onlangs heeft Getinge een gloednieuwe hybride operatiekamer (OK) geopend in het Experience Center in de Duitse stad Rastatt. Deze nieuwe kamer met Getinge OK-producten, in combinatie met de beeldvormende oplossingen van Philips, zal nog meer ziekenhuizen voorbereiden op de toekomst.

Als het gaat om het werken aan de toekomst van de hybride OK, is Getinge de afgelopen twintig jaar een echte pionier geweest. De oplossingen gaan verder dan de medische grenzen, door een geavanceerde OK te combineren met beeldvormende systemen zoals angiografiesystemen, CT-scanners of MRI-scanners.

Getinge heeft door de jaren heen samengewerkt met verschillende toonaangevende imaging partners, om een complete oplossing en de best mogelijke werkomgeving te bieden voor clinici, waar ze patiënten tegelijkertijd konden diagnosticeren en behandelen.

“Met veel trots hebben we vorige week, samen met Philips, een gloednieuwe hybride OK geopend in ons Experience Center in Rastatt. Hier kunnen we zowel Getinge als Philips klanten verwelkomen, om kennis te maken met een aantal van de nieuwste technologieën binnen de hybride OK”, zegt Thomas Reichenbach, Director Global Product Management Hybrid OR Solutions bij Getinge.

De opening trok bezoekers van over de hele wereld en de deuren staan altijd open bij alle Getinge Experience Centers, waar bezoekers in een realistische omgeving meer te weten kunnen komen over de Getinge producten.

“Als u onze Experience Centers en deze nieuwe hybride OK in Rastatt wilt bezoeken, neem dan contact op met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger en we laten u een glimp van de toekomst zien,” belooft Thomas Reichenbach.

Klik hier voor contactinformatie! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details