Cool-Ice WCI 33
00:51
28-08-2018

Gevalideerde medicijnkoelbox

Met de Cool-Ice WCI 33 introduceert Dometic de eerste passieve Dometic koelbox die gecertificeerd is voor het gebruik als medicijnkoelbox. De recent verleende validatie is verricht door Quality by Design in samenwerking met de ziekenhuisapotheek van het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.

De WCI 33, met een inhoudsmaat van 33 liter is een passieve koelbox, dus zonder externe energieaansluiting (230/24/12 volt en gas). De koeling wordt afgegeven door de drie meegeleverde koelelementen, die bij de ingebruikname diepgevroren bovenin de koelbox worden vastgezet. Met drie koelelementen kunnen de eronder gelegen geneesmiddelen of andere producten tot 50 uur tussen de 2-8 graden Celsius worden bewaard. Met twee koelelementen bedraagt de bewaartijd 39 uur, met één element 16 uur. Gemeten bij een omgevingstemperatuur tussen de 5 en 25 graden Celsius en in lijn met de huidige GDP-wetgeving.

Isolatie
De Dometic koelbox dankt de validatie aan de extreem goede isolatie-eigenschappen van het geperste kunststof waarvan deze is gemaakt. De box bestaat verder uit één geheel, is praktisch onverwoestbaar en voorzien van verschillende slimme oplossingen. Om de koelbox, met een leeg gewicht van nog geen 6 kilo gemakkelijk te kunnen vervoeren, is deze voorzien van twee ergonomische handgrepen en een schouderband. Het scharnierende deksel wordt met elastische bandjes eenvoudig vastgezet. Aan beide korte zijden is een bevestigingsmogelijkheid voor een band of snelbinder om de box in een auto vast te zetten. Onderin de box is een plug aangebracht: handig om eventueel condenswater af te voeren en bij het reinigen van de koelbox.   


Dometic
Ecustraat 3
4879 NP Etten-Leur

T  +31 76 502 9000
F  +31 76 5029 090

info@dometic.nl
www.dometic.com/nl

Tekst en beeld: Dometic

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

BedwandpanelenTransport OK’s