Logo GEZE Nederland groot
01:29
18-01-2017

GEZE beurs highlights BAU 2017

Ontdek onze innovaties als eerste op de BAU 2017. Wij zullen u nieuwe, innovatieve producten en systeemoplossingen presenteren die gebouwen in echte Smart Buildings veranderen.

Diverse functionaliteiten dragen bij aan het comfort, het ontwerp en de veiligheid van gebouwen en GEZE biedt u hiervoor op maat gemaakte netwerkoplossingen. Op maat gemaakte oplossingen transformeren zelfs residentiële gebouwen in Smart Homes. Geautomatiseerde, barrièrevrije entrees, een aandrijving kit voor zware schuifdeuren en een nieuwe variant van de GEZE ActiveStop die het leven eenvoudige kan maken.

Ontdek vier van onze hoogtepunten die u niet mag missen op de beurs:

1. Netwerk gebouw functies voor Smart Buildings
GEZE oplossingen veranderen gebouwen in Smart Buildings
De meest uiteenlopende componenten zorgen voor een veilige route naar de nooduitgang en een betrouwbare rook- en warmteafvoer i.c.m. efficiënte ventilatie. Als systeemaanbieder, combineren we veiligheidssystemen en aandrijftechniek die zorgdragen voor innovatieve, netwerk en modulaire oplossingen: alles vanuit één bron. Ontdek onze nieuwste oplossing voor het monitoren en controleren van gebouwautomatisering. Veiligheid en comfort, een intelligent netwerk.
Voor Slimme Gevels. Gemaakt door GEZE.

2. Slimmer wonen
De nieuwe GEZE ActiveStop deursluiter
Maak een einde aan dichtslaande deuren en beschadigingen aan meubelstukken. De GEZE ActiveStop deursluiter biedt een verhoogd niveau van het gemak en een geheel nieuwe deur controle. In de toekomst zullen de deuren zachtjes worden afgestopt, stil sluiten en bestand zijn tegen elke windvlaag. GEZE zal een nieuwe versie van de GEZE ActiveStop deursluiter in München presenteren. Het resultaat hiervan, hij kan eenvoudig worden ingebouwd in bestaande houten en glazen binnendeuren en worden verwijderd zonder een spoor achter te laten.

3. Voordeur pakket – systeemoplossing: voor een eenvoudiger leven
Onhandig sluiten van de voordeur met volle handen is iets van het verleden, maar ook de vraag of u daadwerkelijk de deur gesloten heeft. Het GEZE voordeur pakket is de toegankelijke oplossing voor voordeuren in woonhuizen en appartement complexen. De combinatie van een geautomatiseerd draaideuraandrijving, een toegangscontrolesysteem, een multi-sluitsysteem en de nodige kabelboom en kabelovergangen zorgt voor een comfortabele, veilige en energiezuinige toegangsoplossing, inclusief een Smart Home-verbinding.

Toegankelijkheid en gemak – voldoet aan alle behoeften.

4. Service oplossing voor het hoogste niveau van klanttevredenheid
Regelmatig onderhoud is essentieel voor langdurige, vlekkeloze functionaliteit, duurzaamheid en het behoud van waarde voor de deur- raam en veiligheidssystemen. Individuele GEZE service-oplossingen verminderen uw werklast en onnodige kosten. We zullen u in het begin stadium van de bouwplanning ondersteunen door bijvoorbeeld het gebruik van onze oplossing voor BIM (Building Information Modelling). GEZE BIM objecten maken de eenvoudige planning van de installatie van de deuren in een gebouw mogelijk. Daarnaast is de GEZE SystemShop beschikbaar met de nieuwste configuratietools. De volledige berekening wordt (online) uitgevoerd met een handjevol gegevens en bespaart ontzettend veel kostbare tijd.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: BAU 2017 , Beurzen & Evenementen , geze

Bouwen aan de Zorg partners

Rubber vloerbedekkingAdmiraal De Ruyter Ziekenhuis, Vlissingen