Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Gordijnen, overgordijnen en separatiegordijnen, made in Belgium

Gordijnen, overgordijnen en separatiegordijnen, made in Belgium

Gordijnen en overgordijnen geven een project vaak de final touch. Ze zijn echter vooral heel nuttig als afscherming of verduistering.

Voor het nieuwe Blok W van het AZ Sint-Lucas in Gent levert Himpe Desmet uit Izegem de glasgordijnen, overgordijnen en ook de separatiegordijnen voor gebruik tussen de bedden. Verder zijn ook verticale zonweringsystemen met kunststoflamellen voorzien. Deze opdracht verloopt in diverse fases, aangezien de afwerking van de verschillende verdiepingen in de tijd gespreid wordt. Het gelijkvloers werd vorig jaar al afgewerkt, terwijl de andere afdelingen dit jaar zullen volgen.

“We zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de productie en levering van interieurtextiel en de interieuraankleding van hotels, zorg­instellingen, scholen, recreatieruimtes, bedrijven, privéwoningen, …, als hoofd- of onderaannemer”, vertelt zaakvoerder Tom Himpe.
“We leveren inrichtingen voor hotelkamers, hotelbedden, tapijt, wandbekleding, akoestische bekleding, gordijnen, beddengoed en badlinnen in diverse stijlen en uitvoeringen. Het assortiment omvat gewone stoffen, maar bijvoorbeeld ook bacteriëndodende, geurneutraliserende, waterafstotende of gerecycleerde oplossingen. Dat wordt allemaal geproduceerd in ons atelier in Izegem en geïnstalleerd door ons eigen team – full service dus.”
 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details