Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Grote variëteit aan meubels voor Leonardushof. ‘We kunnen goed luisteren en snel schakelen’
De meubels zijn helemaal van deze tijd en bieden veel zitcomfort.

Grote variëteit aan meubels voor Leonardushof. ‘We kunnen goed luisteren en snel schakelen’

Een bijzonder gebouw en een innovatief zorgconcept vragen om een origineel interieur. Vervoort Meubelen uit Goirle begreep dat als geen ander en verzorgde in Leonardushof de gehele inrichting. “Het ziet er sprankelend en eigentijds uit, met mooie en heldere kleuren.”

Zorgmanager Arjan Schipper van Vervoort kan zijn enthousiasme voor het project in Wouw niet onder stoelen of banken steken. “We hebben veel tijd in de voorbereiding gestoken en heel goed geluisterd naar wat de opdrachtgever voor ogen had.” Schipper verzorgde destijds een presentatie die indruk maakte en kon aan de slag, als aanjager en aanspreekpunt voor alles wat Leonardushof warm en sfeervol maakt. “De grote variatie aan meubels, de raamstoffering, de wand- en vloerbedekking: we hebben het allemaal in huis.’’ Als interieurpartner werkte Schipper nauw samen met Illse Withagen, de door stichting Groenhuysen in de arm genomen binnenhuisarchitect. “Maar ook onze eigen interieurstyliste Mischa Gijzen is nauw bij alles betrokken geweest.” Schipper noemt de realisatie van het interieur in Leonardushof een fraai staaltje teamwork. “We hebben ons eigen projectteam, met eigen vrachtwagens. Daardoor kunnen we steeds snel schakelen en waren we ook op tijd gereed.”

Warm en huiselijk

Vervoort is ooit begonnen als inrichter in de horeca. De focus op gastvrijheid is overal in Leonardushof terug te zien, van het restaurant en de appartementen tot de kantoorruimten. “We hebben gekozen voor een grote variëteit aan meubels, helemaal van deze tijd en met veel zitcomfort. Voor zowel bewoners, bezoekers als medewerkers voelt het allemaal vertrouwd en huiselijk aan.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details