Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Haelvoet maakt Nederlands debuut

Haelvoet maakt Nederlands debuut

Haelvoet, Belgische fabrikant van zorgmeubilair, is voor de eerste maal aanwezig op Zorgtotaal van 12 tot 14 maart en pakt er uit met het innovatieve Care Solutions concept.

Wat als… (bijna) alles mogelijk was?

Het Care Solutions concept begeleidt u bij het configureren van een bed op maat via een keuzetraject. Elke klant is uniek en maakt andere keuzes op vlak van zijdelingse bescherming, materialen, afwerking, modulariteit… Het Care Solutions concept onderscheidt zich door de flexibiliteit van de voorgestelde oplossingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk bed panelen af te nemen en te vervangen door gedeelde onrusthekkens en omgekeerd. De combinaties zijn eindeloos en u beslist.

Maak kennis met het Care Solutions concept van Haelvoet op Zorgtotaal in Hal 8, stand B068. Het Haelvoet team met onze specialist in Nederland, Joep Gerritse, heet u van harte welkom met een Belgisch biertje en een fijne babbel.

Haelvoet voorziet reeds meer dan 85 jaar zorginstellingen van designvol en comfortabel zorgmeubilair. Met meer dan 200 medewerkers werken we dagelijks aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, assistentieflats en zelfs voor bij je thuis met ons merk Hidden.

Haelvoet Haelvoet

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details