Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
HEALTH&CARE 2020, ontmoetingsplatform voor de zorgsector

HEALTH&CARE 2020, ontmoetingsplatform voor de zorgsector

Op 21, 22, 23 april 2020 gaat de volgende editie van HEALTH&CARE opnieuw plaatsvinden in Flanders Expo in Gent. Dat betekent veel inspiratie, een flinke dosis innovatie en tal van interessanten ontmoetingen. De huidige uitdagingen in de zorgsector zijn groot. Enkel door inzichten te delen, samen te werken en nieuwe technologieën voor te stellen, wordt de zorgsector sterker. HEALTH&CARE is een kennisplatform voor de sector waar ruim vijfduizend zorgprofessionals ongeveer 250 toeleveranciers ontmoeten die hun producten, diensten en innovaties presenteren. Daarnaast is er een sterk belevings- en seminarieprogramma en worden de prestigieuze HEALTH&CARE Awards uitgereikt.

Ontmoetingsplatform

Warm en toegewijd, zo laat de zorgsector zich het beste omschrijven. En dat voel je goed op HEALTH&CARE, hét tweejaarlijkse kennis- en ontmoetingsplatform voor zorgmedewerkers & beslissingsnemers actief in ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Zowel directieleden, middenkader als zorgkundigen & zorgend personeel zijn vertegenwoordigd.

HEALTH&CARE biedt een unieke belevingsmix, waarbij op vraag van de zorgprofessionals klassieke initiatieven en verrassende concepten hand in hand gaan. Drie dagen lang kunnen bezoekers deelnemen aan een gevarieerd programma:

30 geaccrediteerde seminaries waar theorie en praktijk maximaal worden gecombineerd.

Demozones om producten, diensten en nieuwigheden helder en aantrekkelijk  te tonen.

Een informeel Zorg-Praatcafé om ervaringen te delen en te leren van best practices.

The Experience village waar de zorgprofessional getriggerd wordt door innovaties. Een exclusieve zone waar je nieuwe producten kan ontdekken & testen.

Het grote zorgdebat toetst de uitdagingen af met de realiteit en haalbaarheid.

Een Zorgfeest voor alle zorgprofessionals, want de boog kan niet altijd even gespannen staan.

De H&C Awards beloont diverse projecten uit de sector en lauwert de zorgmedewerker en het zorgteam van het jaar.

Uitdagen

De organisatie zorgt voor een extra belevingsinjectie, zelfs al vóór de start van de beurs. Zorgprofessionals worden namelijk opgeroepen om de industrie mee uit te dagen. Benoem je situatie, noden, problemen of verbeterpunten en krijg tijdens HEALTH&CARE een antwoord gepresenteerd door de exposanten. Op deze manier wordt een bezoek onvergetelijk, efficiënt, innoverend en inspirerend!

Meer informatie is te vinden op de website www.health-care.be.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details