Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

HEALTH&CARE gaat niet door op 21, 22 & 23 april

In het kader van de internationale uitbraak en verspreiding van COVID-19, het Coronavirus, volgt Easyfairs Belgium, de organisator van HEALTH&CARE, de ontwikkelingen op de voet, rekening houdend met de adviezen en de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale overheden. De onvoorspelbare, onvermijdelijke, ongeziene en wereldwijde reikwijdte van het virus raakt ook de eventindustrie door het potentiële risico op verspreiding tijdens de evenementen en de impact hiervan op de openbare gezondheid.

Gezien de ernst van de corona pandemie kondigde de Nationale Veiligheidsraad verregaande maatregelen aan om de verdere verspeiding van het virus tegen te gaan.

Door deze evolutie, die volledig buiten de controle van Easyfairs Belgium valt, zien wij ons genoodzaakt om HEALTH&CARE die normaal zou doorgaan van 21 t.e.m. 23 april 2020 in Flanders Expo, Gent, uit te stellen.

Uitstel, geen afstel want Easyfairs Belgium heeft beslist om HEALTH&CARE, de vakbeurs voor de zorgsector, te laten plaats vinden op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 december 2020 op Flanders Expo.

Op deze manier combineren we HEALTH&CARE met:

  • De Hackathon HACK4HEALTH van BlueHealth Innovation Center op 27, 28 en 29 november 202
  • Zorginnovatiefestival INSPIRE HEALTHCARE van In4Care op 4 december 2020

Zo creëren Easyfairs Belgium, In4care en BlueHealth Innovation Center onder het motto “Samen Sterk” een geheel van activiteiten waar elke actor uit zorg en welzijn, start-up en ondernemer, kennisinstelling e.a. niet op mag ontbreken. Dus noteer alvast de data in de agenda!

De belangrijkste prioriteit van Easyfairs Belgium tijdens deze kritische situatie die we nauwgezet opvolgen is het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de werknemers, bezoekers en exposanten alsook andere externe betrokken partijen.

Daarenboven willen wij als organisatie geen enkel risico nemen, gelet op het precaire doelpubliek van HEALTH&CARE. In deze uitzonderlijk omstandigheden vindt HEALTH&CARE het niet verantwoord om een grote groep zorgprofessionals samen te brengen gedurende verschillende dagen. De prioriteit van deze zorgprofessionals ligt nu op de maximale inzetbaarheid in hun zorginstelling en bij het beschermen van hun patiënten, bewoners en cliënten.

Wij danken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden. Samen met jullie zetten wij alles in het werk om in het najaar opnieuw een succesvol event te organiseren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details