Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Het brandende vraagstuk van de Akoestiek!

greenwoeks4

23 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Er is geen twijfel over hoe belangrijk een aspect als brandveiligheid is in de utiliteitsbouw, mate name in de zorgsector.  Daarnaast is de het akoestisch klimaatbeheersing cruciaal voor gezondheid en welzijn. Soundblox bieden de mogelijkheid om de ruimteakoestiek (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid te integreren in één stabiele wandconstructie zonder concessies te doen aan de esthetische vormgeving. En dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs. Wat wil je nog meer?!

Akoestische oplossing, gegoten in beton

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar Soundblox vormen vanwege hun praktische toepasbaarheid een ideale oplossing in de utiliteitsbouw, met name in ruimtes als ziekenhuis gangen en ontvangstruimte, laboratoria, stilte- en gebedsruimten, sport- en gymzalen, parkeergarages en kantines.

Soundblox zijn akoestische betonblokken waarmee het akoestisch klimaat zowel binnen als buiten geoptimaliseerd wordt, overal waar brandveiligheid, stabiliteit en stootvastheid net zo belangrijk is als de (ruimte)akoestiek. Met Soundblox kan de oplossing voor akoestiek (geluidabsorptie én geluidisolatie) gecombineerd worden in één stabiele wandconstructie!

Soundblox voor elk interieur

Door de veelzijdigheid van deze akoestische betonblokken en de mogelijkheid om ze in de gewenste kleur te spuiten, worden ze ook steeds vaker toegepast in bibiotheken, concertzalen of studio’s en passen naadloos in elk design.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details