Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Het ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn
De Inspire HEALTH&CARE Awards bieden een unieke kans om medewerkers en teams, maar ook innovatieve projecten en ontwikkelingen uit de zorgsector in de bloemetjes te zetten.

Het ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn

#GetInspired, #GetConnected, #Innovate en #Fun: dat zijn de sleutelbegrippen op Inspire HEALTH&CARE, dat op 26, 27 en 28 april plaatsvindt in Flanders Expo in Gent. Tijdens deze inspirerende driedaagse voor de volledige zorg- en welzijnssector staat connecteren centraal. Ook de cijfers ogen veelbelovend: honderd inhoudelijke sessies, 250 exposanten en vijfduizend bezoekers.

Tijdens deze inspirerende driedaagse voor de volledige zorg- en welzijnssector staat connecteren centraal.

Inspire HEALTH&CARE dient zich aan als hét ontmoetingsplatform voor het management en medewerkers van ziekenhuizen en acute zorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg, eerstelijnszorg en privé en groepspraktijken. De bezoekers kunnen zich verwachten aan een boeiende mix van interessante keynotespeakers die actuele
thema’s aankaarten rond innovatieve oplossingen in de zorgsector, omgaan met menselijk kapitaal in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, de toekomst van zorg op afstand, de kwaliteit van de zorg, gepersonaliseerde financiering … Het volledige seminarieprogramma is terug te vinden via www.health-care.be

De 250 exposanten geven uitgebreide en grondige demonstraties van of interactieve workshops over hun producten, diensten en opleidingen.

Zorg-praatcafé en Experience Village 

Een babbel met collega-zorgprofessionals, een korte nabespreking over een zorgseminarie, een inspirerende keynotespeaker, het eindpunt voor een inspiration tour en het uitwisselen van best practices …: daarvoor kunnen bezoekers terecht op het centrale netwerkplein. De Experience Village is dan weer de ultieme trial-and-errorzone op de beursvloer. Een VR-bril uittesten, een digitale spelmat om kineoefeningen uit te voeren of al fietsend herinneringen ophalen: het kan er allemaal. Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services voor.

Verschillende ‘inspiration tours’ maken de bezoekers op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod op basis van verschillende thema’s.

Inspiration tours, demo’s en workshops

Verschillende ‘inspiration tours’ maken de bezoekers op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod op basis van verschillende thema’s. Hospitality, well being & mental health, infrastructuur, interior & design, health tech en sustainability zijn slechts enkele van de topics die in de kijker geplaatst worden. Een of meerdere experts uit de zorgsector geven een introductie en de exposanten op de route presenteren graag hun paradepaardjes en innovaties. Los daarvan geven heel wat exposanten uitgebreide en grondige demonstraties van of interactieve workshops over hun producten, diensten en opleidingen ter hoogte van de ‘demonstration & workshop corner’.    

Awards en Zorgfeest

De Inspire HEALTH&CARE Awards bieden een unieke kans om medewerkers en teams, maar ook innovatieve projecten en ontwikkelingen uit de zorgsector in de bloemetjes te zetten. Het Zorgfeest gaat ook dit jaar door op woensdagavond. Het is een niet te missen vaste waarde die als een van de gezelligste zorgavonden van het jaar wordt beschouwd.    

Zij zijn alvast van de partij op Inspire HEALTH&CARE 2022!

“CM is aanwezig op Inspire HEALTH&CARE omdat we een verhaal willen delen. CM zet al jarenlang in op geestelijke gezondheid, maar gaat nu nog een stap verder. Op Inspire HEALTH&CARE wisselen we graag van gedachten om mogelijk tot duurzame partnerships te komen. Als het over innovatieve zorg-, gezondheids- en welzijnsprojecten gaat, kan je op ons rekenen.”
Steven Hermans, CM Vlaanderen

“Bij FRAME, het klinisch testcentrum van het Jessa Ziekenhuis, zijn we intensief bezig met het klinisch testen en valideren van technologische ontwikkelingen binnen het domein van de fysische geneeskunde en revalidatie. We kijken ernaar uit om tijdens Inspire HEALTH&CARE bedrijven te mogen ontmoeten die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van nieuwe technologieën en hulpmiddelen binnen de revalidatiecontext.”
Sarah Meyer, FRAME by Jessa Ziekenhuis

“IDEWE wil niet alleen de zorgsector kennen, maar wil effectief in contact treden met de zorg. Inspire HEALTH&CARE is voor ons hét netwerkevent waar we zorgprofessionals, hr-medewerkers en directieleden kunnen ontmoeten, waar we informatie en ervaring kunnen uitwisselen.”
Bianca Kints, IDEWE

“Voor ons als modulair bouwbedrijf is Inspire HEALTH&CARE zeer interessant om op drie dagen tijd mensen te ontmoeten die actief zijn op het vlak van facilitair management, maar ook ontwerpers en architecten. Dit om hen verder te kunnen informeren over projecten van tijdelijke aard en permanente gebouwen. En natuurlijk is er ook het fijne weerzien met bestaande relaties en klanten tijdens een hapje en een tapje.”
Koen Lismont, De Meeuw 

“Inspire HEALTH&CARE is zeer belangrijk om de link te leggen tussen de industrie en de gezondheidszorg. Het is een ideale gelegenheid om de kennis en innovaties van de industrie over te brengen naar de zorgverstrekkers.”
Christophe Mouton, AZ Maria Middelares

Voor Zorgnet Icuro is Inspire HEALTH&CARE een moment van ontmoeting, van maximale cocreatie en van elkaar te inspireren. Daarom vinden we het heel belangrijk om vanuit onze verschillende sectoren – de algemene ziekenhuizen, ouderenzorg en geestelijke gezondheidzorg – mee in te zetten op die ontmoeting en die inspirerende, innoverende driedaagse.”
Gorik Kaesemans, Zorgnet-Icuro 

“Elke dag stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat zorgmedewerkers zichzelf kunnen en vooral mogen zijn. Dat is onze visie, onze manier om de gezondheidszorg écht vooruit te helpen. We zijn dus graag van de partij op Inspire HEALTH&CARE 2022.”
Bart Van den Eynde, EGHT Care

“‘The best way to predict the future is to create it’. En dat is net waar In4Care heel graag aan meewerkt. Inspire HEALTH&CARE brengt de hele sector samen. Of je nu in de ziekenhuissector, ouderenzorg of thuiszorg werkt, een start-up bent of tewerk-gesteld bent in een overheidsorganisatie…: we moeten de krachten bundelen om te innoveren en om die zorg- en welzijnssector van de toekomst samen te gaan creëren.”
Rudy Maertens, In4Care & AZ Alma 

“Voor Poolstok is het heel belangrijk om aanwezig te zijn op Inspire HEALTH&CARE. Wij ondersteunen verschillende publieke en parapublieke organisaties in hun personeels- en organisatiebeleid en willen van deze gelegenheid gebruikmaken om de zorgsector, die toch een groeiende sector is bij onze klanten, te inspireren door aan te tonen hoe ze het best hun hr- en organisatiebeleid kunnen aanpakken.”
Vincent Van Malderen, Poolstok 

“IQ Messenger zal op Inspire HEALTH&CARE onder meer zijn smartapp voor zorgprofessionals in ziekenhuizen, OPZ’s en woonzorgcentra voorstellen. Een app waarin je alarmen kan ontvangen, maar waarmee je ook zelf alarmberichten kan triggeren.”
Maartje Boschman, IQ Messenger

PRAKTISCH

26, 27 & 28 april 2022
Op dinsdag en woensdag 
open van 10u tot 18u.
Op donderdag open van 10u tot 17u.

Flanders Expo
Maaltekouter 1
B – 9051 Gent

www.health-care.be
info@health-care.be 
www.linkedin.com/showcase/health-care-gent
www.facebook.com/HealthCareBE
www.twitter.com/HealthCareBE

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details