Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Het veilig inrichten van sanitaire ruimtes

Het veilig inrichten van sanitaire ruimtes

Speciale vereisten vragen om speciale oplossingen

Veiligheidsaspecten staan centraal bij het inrichten van toiletvoorzieningen op
parkeerplaatsen, psychiatrische inrichtingen, gevangenissen, politiebureaus, militaire installaties en alle faciliteiten die gevoelig zijn voor vandalisme. Alleen bijzonder gemakkelijk te onderhouden sanitaire uitrustingen van stevige materialen met intelligente, contactloze waterregeling, voor een deel speciaal ontwikkeld voor deze toepassingen, kunnen hier bedrijfszekerheid en hygiëne garanderen.

De extreme omstandigheden vereisen speciale eisen voor planning en productoplossingen. Het risico van vandalisme, misbruik, opzettelijke zelfbeschadiging of schuilplaatsen voor drugs en wapens kan worden beperkt of voorkomen met speciaal ontworpen sanitaire apparatuur.

KWC Professional heeft een omvangrijk assortiment voor veiligheidszones ontwikkeld. De veiligheid van het systeem wordt gegarandeerd door niet-zichtbare bevestigingen met draadstangen voor aansluiting en onderhoud via serviceruimten, het gebruik van veiligheidsschroeven voor de bevestiging van kranen en ventielen, antikronkelbeveiliging voor uitlopen en douchekoppen, en antidiefstalbeluchters. Alle kraan- en afsluitervarianten kunnen worden gecombineerd met vandalismebestendige wastafels, armaturen en accessoires van robuust en hoogwaardig roestvrij staal. Handwasbakken en toiletpotten zijn ook verkrijgbaar in robuust glasvezelversterkt kunststof met een onderhoudsvriendelijk gelcoat-oppervlak.

KWC Professional, het slim inrichten van sanitaire ruimtes.
Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.
Duurzaamheid, hygiëne, veiligheid en enthousiasme behoren tot de waarden die de KWC group het beste omschrijven.

KWC Professional, jouw juiste keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details