Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Himpe Desmet wordt fasset®: nieuwe naam, maar hetzelfde vertrouwde team

Rebranding bij interieurspecialist

FASSET2_home-vijvens
Fasset® produceert en levert interieurtextiel en de interieuraankleding voor onder meer zorginstellingen.

Tekst | Tekst | Johan Debaere Beeld | fasset®

21 december 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Zelfs als alles goed gaat en een firma al jaren een goede reputatie heeft, is het belangrijk om te blijven investeren in innovatie: in producten, mensen. Bij Himpe Desmet kiest men voor vernieuwing met een nieuwe vennootschap en naam: fasset®. Het vertrouwde team van de interieurspecialist blijft wel op post en de kwaliteit van product en service verandert niet.

Himpe Desmet is gespecialiseerd in de productie en levering van interieurtextiel en de interieuraankleding van hotels, zorginstellingen, scholen, recreatieruimtes, bedrijven, privéwoningen, als hoofd- of onderaannemer. De interieurspecialist levert inrichtingen voor hotelkamers, hotelbedden, tapijt, wandbekleding, akoestische bekleding, gordijnen, beddengoed en badlinnen in diverse stijlen en uitvoeringen. Het assortiment omvat gewone stoffen, maar bijvoorbeeld ook bacteriëndodende, geurneutraliserende, waterafstotende of gerecycleerde oplossingen. Ook de ontwikkeling van maatwerk dessins en prints is voor de specialist niet vreemd. Dat maatwerk wordt allemaal geproduceerd in het atelier in Izegem en geïnstalleerd door een eigen team van specialisten. Ze staat daarmee in voor een totale ontzorging van de klant: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking.

Fasset®

Om haar marktpositie verder te versterken en het aanbod voor de klanten nog meer te diversifiëren, transformeert Himpe Desmet naar fasset®. De firma krijgt een nieuwe naam, maar het vertrouwde team blijft wel op post. “Na bijna 40 jaar tijd was het tijd voor een nieuwe naam. De ‘Desmet’ uit de vroegere naam is immers al geruime tijd niet meer in de firma actief en met een moderne naam, die bovendien in andere talen wat beter klinkt en gemakkelijker uitgesproken kan worden, willen we ook een jonger publiek aanspreken. Uiteraard willen we nieuwe klanten én ons bestaand cliënteel de gekende service blijven garanderen en die zelfs nog verbeteren. We blijven dan ook elke interieuruitdaging aangaan met ons vertrouwde team”, licht zaakvoerder Tom Himpe toe. “Het is pas door deze naamsverandering dat we echt beseffen welke goede reputatie we in de markt opgebouwd hebben. Wie eenmaal klant is, blijft ook terugkeren. Mond-tot-mondreclame en getuigenissen van tevreden klanten blijven van cruciaal belang voor de verdere uitbouw.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%