Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Himpe Desmet wordt fasset®: nieuwe naam, maar hetzelfde vertrouwde team
Fasset® produceert en levert interieurtextiel en de interieuraankleding voor onder meer zorginstellingen.

Himpe Desmet wordt fasset®: nieuwe naam, maar hetzelfde vertrouwde team

Zelfs als alles goed gaat en een firma al jaren een goede reputatie heeft, is het belangrijk om te blijven investeren in innovatie: in producten, mensen. Bij Himpe Desmet kiest men voor vernieuwing met een nieuwe vennootschap en naam: fasset®. Het vertrouwde team van de interieurspecialist blijft wel op post en de kwaliteit van product en service verandert niet.

Himpe Desmet is gespecialiseerd in de productie en levering van interieurtextiel en de interieuraankleding van hotels, zorginstellingen, scholen, recreatieruimtes, bedrijven, privéwoningen, als hoofd- of onderaannemer. De interieurspecialist levert inrichtingen voor hotelkamers, hotelbedden, tapijt, wandbekleding, akoestische bekleding, gordijnen, beddengoed en badlinnen in diverse stijlen en uitvoeringen. Het assortiment omvat gewone stoffen, maar bijvoorbeeld ook bacteriëndodende, geurneutraliserende, waterafstotende of gerecycleerde oplossingen. Ook de ontwikkeling van maatwerk dessins en prints is voor de specialist niet vreemd. Dat maatwerk wordt allemaal geproduceerd in het atelier in Izegem en geïnstalleerd door een eigen team van specialisten. Ze staat daarmee in voor een totale ontzorging van de klant: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking.

Fasset®

Om haar marktpositie verder te versterken en het aanbod voor de klanten nog meer te diversifiëren, transformeert Himpe Desmet naar fasset®. De firma krijgt een nieuwe naam, maar het vertrouwde team blijft wel op post. “Na bijna 40 jaar tijd was het tijd voor een nieuwe naam. De ‘Desmet’ uit de vroegere naam is immers al geruime tijd niet meer in de firma actief en met een moderne naam, die bovendien in andere talen wat beter klinkt en gemakkelijker uitgesproken kan worden, willen we ook een jonger publiek aanspreken. Uiteraard willen we nieuwe klanten én ons bestaand cliënteel de gekende service blijven garanderen en die zelfs nog verbeteren. We blijven dan ook elke interieuruitdaging aangaan met ons vertrouwde team”, licht zaakvoerder Tom Himpe toe. “Het is pas door deze naamsverandering dat we echt beseffen welke goede reputatie we in de markt opgebouwd hebben. Wie eenmaal klant is, blijft ook terugkeren. Mond-tot-mondreclame en getuigenissen van tevreden klanten blijven van cruciaal belang voor de verdere uitbouw.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details