Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

I2C Awards op EXPO 60+: Zend uw project(en) in en inspireer zorgprofessionals met uw kijk op innovatie!

LOGO-EXPO-60plus

1 juli 2015 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op vrijdag 9 oktober 2015 worden op EXPO 60+ in Nekkerhal-Brussels North Mechelen voor de achtste keer de Innovation 2 Care (I2C) Awards uitgereikt.

I2C staat voor Innovation to Care en bekroont de beste ideeën die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren.

Streeft uw organisatie naar vooruitgang in de zorgsector? Heeft u innovatieve producten of diensten die een meerwaarde bieden aan patiënten, bewoners…? Aarzel dan niet en zend nu uw project(en) in voor de I2C Awards 2015.
Er zijn prijzen te winnen binnen drie categorieën:

  • I2C-Concept (ontwerpen; staat open voor iedereen);
  • I2C-Tools (concrete hulpmiddelen; staat open voor iedereen);
  • I2C-Industry (innovaties van bedrijven; enkel mogelijk in te sturen als exposanten).

Voor elke categorie wordt er een publieksprijs en een prijs van de vakjury uitgereikt.

Met uw deelname deelt u uw inzichten, innovaties en ideeën en bouwt u mee aan de groei van de zorgsector. Het is ook voor u en uw organisatie de uitgelezen kans om inspiratie op te doen, uit te pakken en nieuwe contacten te leggen. Bovendien geniet u met uw project van de nodige erkenning en zichtbaarheid op de beurs en bij de sectorale media.

De wedstrijd staat open voor iedereen (met uitzondering van I2C-Industry): (interieur)architecten, ingenieurs, aannemers, het personeel en de beheerders van een zorginstelling die een innovatie ingevoerd hebben of een idee uitgewerkt hebben dat klaar is om geïmplementeerd te worden of een frisse oplossing is voor een dagelijks probleem.

De winnaars van de I2C Awards 2015 worden bekendgemaakt op vrijdag 9 oktober tijdens EXPO 60+, dé vakbeurs voor de zorgsector die plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober 2015 in Nekkerhal-Brussels North in Mechelen. Met meer dan 7.300 professionele bezoekers en 260 exposerende bedrijven is EXPO 60+ het ideale platform om deze Awards uit te reiken.

Wenst u uw project(en) in te sturen?
Doe dit dan zeker voor 20 augustus via http://expo60plus.be/nl/i2c-awards. Voor meer informatie, stuur een mail naar daniella.arbyn@easyfairs.com of bel naar het nummer: +32 (0)2 740 10 61.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details