Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

‘Iedere bewoner en bezoeker moet zich welkom en thuis voelen’

bart-en-eric
Bart Everaerts en Eric Arts in het all-in inspiration centre.

Tekst | Martin Cuypers

Beeld | Martin Cuypers

25 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een fijne woonomgeving of ontmoetingsplek creëren waar mensen zich altijd welkom en thuis voelen. Dat is het motto van Martin Cuypers BV in Venray. Algemeen directeur Bart Everaerts: “Wij hebben geluisterd en gekeken naar de bewegingen en innovaties in de markt en dit maakt ons naast een office ook de totaalontzorger voor hospitality en healthcare.”

Everaerts: “We merken dat woon- en werkomgevingen veranderen en dat de nadruk steeds meer ligt op hospitality; bijvoorbeeld met comfortabele loungemeubels op de werkplek en kantines met een grand-café-uitstraling. In een zorgomgeving is het welzijnsgevoel belangrijker omdat de bewoners hier in veel gevallen 24 uur per dag aanwezig zijn, vandaar dat wij aan ons assortiment voor hospitality producten voor healthcare hebben toegevoegd. Stuk voor stuk mooie kwalitatieve producten, uitgevoerd in materialen en stofferingen, uitermate geschikt voor de zorg.”

Recente zorgprojecten zijn Lindezorg in ­Sevenum, waar mensen met dementie wonen en Sint Anna in Boxmeer, waar architectenbureau De Witte Oss uit Oss in nauwe wisselwerking met de omgeving het gebouw heeft ontworpen. Eric Arts, projectdirecteur bij ­Martin Cuypers: “Green Dot Design uit Goes heeft de vertaling gemaakt voor het interieur en wij hebben de woon- en werkomgeving ingericht. Het zijn sprekende voorbeelden, waarbij wij omgevingen inrichten die geschikt zijn om in te werken, ontspannen en verblijven. Hierbij combineren wij onze expertises met die van onze samenwerkingspartners, maar nog meer: wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en stellen hierbij de mens steeds centraal.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details