Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Iedere bewoner en bezoeker moet zich welkom en thuis voelen’
Bart Everaerts en Eric Arts in het all-in inspiration centre.

‘Iedere bewoner en bezoeker moet zich welkom en thuis voelen’

Een fijne woonomgeving of ontmoetingsplek creëren waar mensen zich altijd welkom en thuis voelen. Dat is het motto van Martin Cuypers BV in Venray. Algemeen directeur Bart Everaerts: “Wij hebben geluisterd en gekeken naar de bewegingen en innovaties in de markt en dit maakt ons naast een office ook de totaalontzorger voor hospitality en healthcare.”

Everaerts: “We merken dat woon- en werkomgevingen veranderen en dat de nadruk steeds meer ligt op hospitality; bijvoorbeeld met comfortabele loungemeubels op de werkplek en kantines met een grand-café-uitstraling. In een zorgomgeving is het welzijnsgevoel belangrijker omdat de bewoners hier in veel gevallen 24 uur per dag aanwezig zijn, vandaar dat wij aan ons assortiment voor hospitality producten voor healthcare hebben toegevoegd. Stuk voor stuk mooie kwalitatieve producten, uitgevoerd in materialen en stofferingen, uitermate geschikt voor de zorg.”

Recente zorgprojecten zijn Lindezorg in ­Sevenum, waar mensen met dementie wonen en Sint Anna in Boxmeer, waar architectenbureau De Witte Oss uit Oss in nauwe wisselwerking met de omgeving het gebouw heeft ontworpen. Eric Arts, projectdirecteur bij ­Martin Cuypers: “Green Dot Design uit Goes heeft de vertaling gemaakt voor het interieur en wij hebben de woon- en werkomgeving ingericht. Het zijn sprekende voorbeelden, waarbij wij omgevingen inrichten die geschikt zijn om in te werken, ontspannen en verblijven. Hierbij combineren wij onze expertises met die van onze samenwerkingspartners, maar nog meer: wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en stellen hierbij de mens steeds centraal.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details