M-Wall Hygienic
00:28
29-03-2019

Innovatieve hoogwaardige wandafwerking voor operatiekamers, centrale sterilisatie, laboratoria en geclassificeerde ruimten

M-Wall Hygienic is een bewezen succesvolle, actief-antibacteriële wandafwerkingen welke bacteriën zoals MRSA, Staphylococcus, Salmonella en andere binnen 24 uur volledig afbreekt en een zeer hoge chemische bestendigheid heeft.

In samenwerking met de architect en gebruiker kunnen specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen worden ontworpen. In- en uitwendige hoeken, werkstations en overige details, worden thermisch gevormd waardoor het aantal naden tot een minimum beperkt wordt. De onderlinge naden kunnen thermisch worden gelast voor een homogene verbinding en er kan volledig flush gewerkt worden bij de aansluiting tussen wand en vloer. Naast de hoge chemische bestendigheid en de actief-antibacteriële werking is M-Wall Hygienic, stoot- en krasvast en zeer eenvoudig te reinigen. Vlekken waaronder Betadine, kunnen zelfs na langere tijd eenvoudig en volledig worden verwijderd. De wandafwerking voldoet aan de geldende Europese brandnormeringen, is vrij van weekmakers maar ook van BPA én is volledig te recyclen.

Tekst: M-Wall Hygienic
Beeld: M-Wall Hygienic

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

SJGUrgenda