Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
INNOVATIEVE INBOUW, GEEN DOOS VAN PANDORA

INNOVATIEVE INBOUW, GEEN DOOS VAN PANDORA

Perfecte aansluiting, perfecte combinatie

De nieuwe DELABIE inbouwdoos is ontworpen met een uniek systeem om DELABIE-apparatuur eenvoudig aan te sluiten: TEMPOMIX 3 wastafel en doucheTEMPOMATIC 4 en TEMPOFLUX urinoirTEMPOMATIC dubbele bediening en TEMPOFLUX 3 toiletspoeling.

Geen beperkingen meer die inherent zijn aan de installatie, het ontwerp van de doos zelf garandeert een eenvoudige installatie onder alle omstandigheden.

De slimme behuizing

De nieuwe DELABIE inbouwdoos, geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw, maakt de installatie en het onderhoud van de douche-wastafel-toilet-, en urinoiruitrusting eenvoudig.

De aansluiting van de gevoelige en hydraulische elementen (filter, elektroventiel of binnenwerk en stopkraan) wordt van buitenaf uitgevoerd en is zo ontworpen dat onderhoud aan de voorzijde mogelijk is door het eenvoudig verwijderen van de bedieningsplaat.

Gericht op innovatie

DELABIE inbouwdozen zijn uitgerust met een kraag met geïntegreerde dichtingsring die op de doos kan worden geklemd, waardoor de waterdichtheid wordt gewaarborgd .

Het is de optimale plaatsing van de kraag die het mogelijk maakt om de behuizing op lengte te snijden in functie van de dikte van de muur en tegelijkertijd de waterdichtheid te garanderen. Dun of dik, de inbouwdiepte van de behuizing past zich aan alle wanddiktes aan van 10 tot 120 mm.

De inbouwdoos kan van opzij, van voren of van achteren worden bevestigd en kan worden gebruikt op metalen frames, dragende wanden of dunne panelen. De behuizing is dus moduleerbaar en de installatie kan worden aangepast aan het type locatie.

DELABIE hedendaags design

DELABIE besteedt bijzondere aandacht aan het ontwerp en de productie van praktische en stijlvolle producten, die weerstand en efficiëntie bieden, evenals ergonomie en hygiëne.

Zo bieden de afdekplaten van de inbouwproducten een ruime keuze aan modellen en vormen. Bovendien zijn ze gemaakt van edele materialen gekozen vanwege hun erkende designkwaliteiten (glas, roestvrij staal, metaal).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details