Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Innovatieve wandafwerkingen

Innovatieve wandafwerkingen

Wandafwerkingen voor geclassificeerde ruimtes, operatiekamers, centrale sterilisatie, laboratoria en apotheken

In geclassificeerde ruimtes gelden hoge eisen ten aanzien van de materialisatie, integrale detailleringen van afwerkingsproducten, reinigbaarheid en veiligheid van toegepaste producten.

mwall-img_6730-kopieren

De diversiteit van geclassificeerde ruimten neemt meer en meer toe. Zo zijn geclassificeerde ruimten niet enkel meer hoofdzakelijk in de geneesmiddelensector, electroconductive en zorg van toepassing. Inmiddels worden ook in de voedingsindustrie de eisen sterk aangescherpt en worden vele voedingsproducten onder ‘cleanroomomstandigheden’ geproduceerd. De M-Wall producten zijn specifiek op deze eisen afgestemd, in samenspraak met gebruikers en de industrie. Zo zijn alle producten volledig emissievrij, vrij van BPA en uit één massa opgebouwd. Door deze hoge dichtheid zijn de producten optimaal reinigbaar. Ze nemen geen residuen op en hebben een zeer hoge chemische bestendigheid. Zelfs Betadinevlekken kunnen na een langere periode eenvoudig worden verwijderd.

mwall-c1f3649d-b149-4616-b7cf-90b47d345763_1_105_c-kopieren

In samenwerking met architect, adviseur en gebruiker kunnen detailleringen van bijvoorbeeld doorgeefkasten, was- en sterilisatieapparatuur en ook andere apparaten worden afgestemd. Zo kunnen de in- en uitwendige hoeken, werkstations en overige details thermisch worden gevormd waardoor in combinatie met de thermisch afgelaste naden een gesloten, flush oppervlak ontstaat. Door de dikte van het materiaal is M-Wall bestand tegen stootschades. Bovendien zijn de producten afgestemd op de dikte van de geleidende vloerafwerkingen, om precies vlak aan te sluiten en ‘flush’ te worden verwerkt. Alle producten zijn eenvoudig te detailleren in nieuwbouwprojecten en bieden veel voordelen ten aanzien van doorlooptijden en budgetten. Bijvoorbeeld bij renovatieprojecten.

M-Wall producten voldoen aan de geldende Europese brandnormeringen en zijn volledig te recyclen. De diverse productlijnen zijn vanuit voorraad leverbaar en worden door officiële partnerbedrijven geïnstalleerd.       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details