Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
inspire health&care: jouw ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn

inspire health&care: jouw ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn

Kom samen met jouw collega’s op 19, 20 en 21 maart naar inspire health&care in Flanders Expo Gent! De drie dagen staan volledig in het teken van connecteren, inspireren en ontdekken. Het event brengt actoren van alle niveaus in de gezondheidszorg samen. Laat jouw stem horen en luister naar anderen. “Samen grijpen we opportuniteiten en bouwen we aan de toekomst van onze zorg.”

Veel meer dan een beurs

Dit jaar wordt Flanders Expo in Gent drie dagen lang dé hotspot voor de volledige zorg- en welzijnssector. Van zorgmedewerkers tot leveranciers, ondernemers en directeuren: iedereen is van harte welkom. 

inspire health&care biedt een kwalitatief en innovatief aanbod. Je krijgt de kans om, samen met de andere 4.000 bezoekers, in gesprek te gaan met zo’n 250 exposanten en partners. Zowel gevestigde waarden als jonge start-ups tonen er graag hun expertise. Bovendien biedt inspire health&care een inspirerend randprogramma, waarin gefocust wordt op drie centrale thema’s: 

  • Technologie & innovatie: hoe draagt technologie bij aan de toekomst van de zorgsector? Welke innovaties versterken onze zorg?
  • Preventie & welzijn: hoe behouden we collega’s en zorgen we voor mentale veerkracht?
  • Leiderschap & samenwerken: hoe creëer je het beste zorgteam? Hoe kan samenwerken bijdragen tot de toekomst van zorg en welzijn? 

Samen bouwen we aan de toekomst van onze zorg. Jij komt toch ook?

inspire health&care is helemaal gratis te bezoeken, maar op voorhand registreren is verplicht. Registreer je nu via inspire-healthcare.be en gebruik de code BAAA2024.

PRAKTISCH
Dinsdag 19 maart: 10u-18u
Woensdag 20 maart: 10u-18u
Donderdag 21 maart: 10u-17u

Flanders Expo 
Maaltekouter 1, 9051 Gent
Inspire-healthcare.be
inspire@health-care.be

Inspire health&care wordt georganiseerd door Easyfairs Belgium in samenwerking met In4care en Probis. Heb je interesse om deel te nemen als exposant? Contacteer dan Lien Van Vynckt voor meer informatie op lien.vanvynckt@easyfairs.com of +32 474 49 25 07.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details