Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Inspire HEALTH&CARE op 9 december 2021

Inspire HEALTH&CARE op 9 december 2021

Inspire HEALTH&CARE wordt georganiseerd door 3 partners: HEALTH&CARE + in4care + Probis Group. Zij slaan de handen in elkaar om samen het grootste zorgevent in Vlaanderen te organiseren. De kick-off van Inspire HEALTH&CARE wordt gegeven op 9 december 2021 op Flanders Expo in Gent. Het belooft een dag vol innovatieinspiratienetwerking en fun te worden. 

De apotheose van Inspire HEALTH&CARE volgt, opnieuw in Flanders Expo in Gent, op 26 – 27 – 28 april 2022, met het zorgfestival Inspire HEALTH&CARE op de HEALTH&CARE vakbeurs. Drie dagen overgoten met mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, met niet te missen key note sprekersworkshopsdemo’sinspiration tours en andere sessies. 

Inspire HEALTH&CARE wordt georganiseerd voor iedereen die actief is in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, thuiszorg, thuishulp, geestelijk gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking. 

Beleef samen met uw collega’s een uniek zorgmoment op Inspire HEALTH&CARE. Een dag vol inspiratie, innovatie, netwerking en fun!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details