ISCC'18
01:14
29-08-2018

ISCC’18

Van zondag 23 t/m woensdag 26 september is het International Symposium on Contamination Control. ISCC’18 is hét internationale symposium voor iedereen werkzaam in het vakgebied rondom cleanrooms en contamination control. Het symposium biedt zowel voor jonge professionals als ervaren experts een interessant programma. 

Symposium programma
Het centrale thema voor dit tweejaarlijkse symposium is: “The world behind contamination control”.Het symposium start met een sociaal programma op zondag 23 september, gevolgd door twee congresdagen met onder andere keynote sprekers, lezingensessies, tutorials en workshops. Het symposium sluit op woensdag af met technische bedrijfsbezoeken en een closing dinner in museum Beelden aan Zee.

Vier keynote sprekers
Tijdens de congresdagen op maandag en dinsdag staat er vier keynote sprekers op het prorgramma:

  • Dave Blank, Chief Scientific Ambassador en Universiteitshoogleraar van de Universiteit Twente
  • Vadim Banine,  Director Defectivity Department bij ASML
  • Bas Zaat, Principal Investigator van het onderzoek “Biomaterial-associated infection and novel antimicrobial strategies” aan het AMC, Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
  • Peter Ros, ondernemer, toekomststrateeg en oprichter van Permanent Beta

ISCC'18

Tutorials
Voor iedereen nieuw in het vak, en voor professionals die hun kennis willen opfrissen, biedt ISCC’18 tutorials aan. Deze worden gegeven tijdens het symposium, parallel aan het lezingenprogramma. De tutorials bestaan uit kleine groepen, gegeven door experts uit het vakgebied. Meld je op tijd aan i.v.m. de kleine groepen, want vol is vol. Bij je registratie voor het symposium kun je je aanmelden voor de tutorials en workshops.

Maandag 24 september:
10.00  – 13.00 u      Cleanroom requirements
14.00 – 17.00 u      Establish Control

Dinsdag 25 september:
09.15 – 12.15 h      Cleanroom Operations
12.45 – 15.45 h      Demonstrate Control

Technische bedrijfsbezoeken
Op de laatste dag van het symposium, woensdag 26 september, zijn er technische bedrijfsbezoeken naar vier bedrijven georganiseerd. Tijdens deze bezoeken biedt ISCC’18 een blik achter de schermen bij grote bedrijven in de contamination control en cleanroom wereld. De bezoeken zijn ingedeeld op verschillende thema’s. Bij je registratie voor het symposium kun je je aanmelden voor de technische bedrijfsbezoeken. Ook is het mogelijk om je hier los voor aan te melden:

  • Space ESA/ESTEC/Space-Expo in Noordwijk
  • Micro-Nano Technology ASML and Philips in Eindhoven
  • Life Science HAL Allergy GMP-facility, Biotech Training Facility and Rijksmuseum Boerhaave in Leiden
  • Health Care Philips Medical Care and Philips Museum in Best

Bezoek www.iscc2018.com voor meer informatie en registratie.

Bouwen aan de Zorg partners

SchindlerRuimtedruk-monitoringsysteem