Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Jubilerend aannemer wil vooral verbinden
Directieleden Bart van Roy en Harold Verrijdt zijn zeker in deze tijd trots op hun team dat bestaat uit zestig medewerkers.

Jubilerend aannemer wil vooral verbinden

Op 26 mei bestond Bouwmij Janssen 75 jaar. Het feestje volgt later. Wel werkt het bedrijf ondertussen gewoon door aan innovatieve projecten.

Tekst: Rob Buchholz | Beeld: Bouwmij Janssen

Bouwmij Janssen is van oorsprong een echt familiebedrijf. Hoewel het sinds 2005 niet meer in handen is van de familie Janssen, benadrukt de huidige directie dat het familiaire gevoel er nog altijd is. Directieleden Bart van Roy en Harold Verrijdt zijn zeker in deze tijd trots op hun team dat bestaat uit zestig medewerkers. “Wij hebben zowel de bouwcrisis als de financiële crisis weten te overleven. En ook in de huidige situatie blijven we recht overeind. Dat merken we aan het gevoel dat binnen het bedrijf heerst. De saamhorigheid is juist door de coronacrisis sterker dan ooit.”

Mede door het coronavirus werd Bouwmij Janssen bij een belangrijk zorgproject betrokken. Verrijdt: “Klopt. Wij waren onderdeel van de realisatie van het zorghotel in Roermond, een heel bijzonder project. Daar zijn in de afgelopen periode diverse Limburgse coronapatiënten opgenomen om aan hun herstel te werken.” Eerder dit voorjaar werd tevens de ambulancepost in het Noord-Limburgse Bergen opgeleverd. Ook hier was Bouwmij Janssen intensief bij betrokken.

Het zijn voorbeelden van bijzondere projecten waarover het bedrijf graag op innovatieve wijze meedenkt. Om projecten tot een succes te maken, heeft Bouwmij Janssen Bouwkeet1 ontwikkeld. Van Roy: “Het doel daarvan is om voor meer verbinding tussen partijen in het bouwproces te zorgen. Van ontwerp tot oplevering. Zo kunnen wij opdrachtgevers nog beter ontzorgen. Communicatie is tegenwoordig steeds belangrijker. Doordat er vaak tientallen partijen bij een traditioneel bouwproces betrokken zijn, is het essentieel om te verbinden. Daar maken wij ons sterk voor.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details