Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Kleine handgreep, groot effect

Kleine handgreep, groot effect

De mobiliteit van een bewoner bepaalt in grote mate de hoeveelheid verpleegkundig werk. Bovendien kan mobiliteit een preventief effect hebben voor de bewoner. Snelle of vroege mobilisatie kan bijvoorbeeld het risico op verschillende complicaties na een operatie verkleinen.

Draadloos
SafeLift is een totaal nieuw, uniek en draadloos systeem dat ondersteuning biedt aan verpleeghuizen en het werk van zorgverleners significant verlicht. Iedereen wil zo lang mogelijk onafhankelijk zijn en deelnemen aan het leven. Het is daarom belangrijk in de ouderenzorg de individuele mobiliteit van de bewoner te behouden en te bevorderen. Bewoners die mobiel zijn, vallen minder vaak dan bedgebonden, immobiele bewoners, en betekenen een lager economisch risico voor een verpleeghuis.

Mobilisatiehulp
SafeLift is een slimme mobilisatiehulp die de bedbediening voor de bewoner revolutionair verandert. Hij is anders dan een conventionele handbediening, voornamelijk omdat het draadloos bediend kan worden en geen accu heeft. Vervolgkosten voor een kapotte kabel of een nieuwe accu zijn dus uitgesloten.

De ergonomische vormgeving is ideaal voor iedere bewoner en biedt een stevige, veilige houvast bij het uit bed stappen. Het led-licht onder het bed biedt een betere oriëntatie in de nacht en de grote, lichtgevende knoppen op de SafeLift-bediening is ook in het donker goed zichtbaar.

Flexibel te plaatsen
Je kunt de 360o draaibare handgreep zonder gereedschap op bijna alle verpleegbedden van wissner-bosserhoff aanpassen en kan hierdoor flexibel worden gebruikt. De SafeLift is zeer eenvoudig in gebruik, omdat het enkel de functies bevat die de bewoner ook echt nodig heeft. Andere bedfuncties kunnen door het verplegend personeel worden uitgevoerd met de reguliere handbediening.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details