Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Kom naar Zorgtotaal, de vakbeurs voor betere zorg

Kom naar Zorgtotaal, de vakbeurs voor betere zorg

Nog even en dan is het weer zover: tussen dinsdag 12 en donderdag 14 maart vindt Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wie bij wil blijvenin zijn vak, mag de vakbeurs voor betere zorg niet missen. Gedurende drie dagen staat Zorgtotaal garant voor kennis, inspiratie, netwerken en beleving en worden de belangrijkste en meest innovatieve producten en diensten voor de zorg gepresenteerd.

Zorgtotaal is er voor alle zorgprofessionals. In het bijzonder staan er vier verschillende thema’s centraal: ‘Eten, drinken & gastvrijheid’, ‘Facilitair, inrichting & omgeving’, ‘Revalidatie’ en ‘Verpleging & verzorging’.

Voor al deze thema’s worden de belangrijkste en nieuwste ontwikkelingen en trends in kaart gebracht en gepresenteerd. Zo zijn er bijvoorbeeld veel initiatieven op het gebied van eten, drinken en gezondheid. De belangstelling voor dit onderwerp in relatie tot het welzijn van mensen neemt toe. Of het nu gaat om leefstijlgeneeskunde, koken met minder zout, suiker en vet of het tegengaan van ondervoeding, veel ziekenhuizen en zorginstellingen zijn zich bewust van de urgentie om stappen te zetten.

Zorgtotaal

Ook op het gebied van Facilitair, inrichting en omgeving vind je veel informatie op Zorgtotaal. Zorgprofessionals als facility managers en inkopers vervullen sleutelposities binnen hun zorgorganisatie en worden geacht op tal van aandachtsgebieden hun verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij is de focus verschoven van proces- en kostenoptimalisatie naar het toevoegen van waarde voor de patiënt/cliënt, medewerkers en de organisatie. Klantgericht denken en handelen is geboden, in samenwerking met andere stakeholders en aangestuurd door data.

Tijdens Zorgtotaal krijgen bezoekers in Hal 8 via kennissessies en exposanten inzicht in relevante ontwikkelingen en oplossingen voor vraagstukken rond FM, huisvesting en inkoop. De belangrijkste, meest innovatieve producten en diensten voor de zorg worden gepresenteerd.
Bezoekers krijgen antwoord op vragen als; wat is de rol van de facilitair manager en inkoper in de huidige en toekomstige zorg? Welke regelgeving komt er op hen af? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in schoonmaak, gebouwbeheer, beveiliging, logistiek en andere facilitaire takken van sport? Hoe kan het gebouw, de inrichting en de omgeving het verschil maken in de klantbeleving?

Zorgtotaal vindt tegelijk plaats met Zorg & ICT, het startpunt voor digitaal gedreven zorg. Bezoekers van Zorgtotaal krijgen automatisch ook toegang tot Zorg & ICT.

Wilt u bijblijven in uw vak? Kom dan naar Zorgtotaal en/of Zorg & ICT. Aanmelden kan gratis via de website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details