Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Woonzorg & Verpleeghuizen

Laren, Rosa Spier Huis | Maatwerk meubilair

rosa-spier-naast-haklander-kopieren

1 april 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Een belangrijk deel van het vaste meubilair is maatwerk, dat verzorgd is door Haklander Interieurbouw uit Harderwijk.

Projectleider Cornelis de Kruijf: “We hebben samen met het Rosa Spier Huis, binnenhuisarchitect Sheryl Leysner, aannemer Slokker, Dimitry Melchiors en toeleveranciers een heel divers programma mogen maken voor dit bijzondere complex. Van de grote balie voor de receptie, de met tegelwerk afgezette uitgiftebalie van het restaurant, de boekenkasten in de bibliotheek, de bloembakken van koper en de eikenhouten postkasten voor de woningen tot het regiemeubel voor het theater. De meeste meubels zijn ontworpen door Sheryl Leysner, waaronder de kunstzinnige combinaties van bijvoorbeeld muziekinstrumenten of draaiende kunstpanelen in het restaurant. Het regiemeubel van het theater is ontworpen en gebouwd in samenwerking met de leveranciers van de theatertechniek. Daar hebben we ook podia gemaakt op het balkon, voor de rolstoelbezoekers. Een mooie materiaalkeuze en bijzondere detailleringen zijn altijd mooi om aan mee tee werken.”

Haklander Interieurbouw is een modern bedrijf met een sterk geautomatiseerd machinepark waar kwalitatief hoogwaardige meubels worden vervaardigd met korte doorlooptijden en zeer lage foutpercentages. In het klantenbestand zit een veelheid aan organisaties, waaronder het UMC Amsterdam.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details