Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
LED verlichting: de juiste keuze

LED verlichting: de juiste keuze

LED verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van andere verlichting. Ook voor in de zorg kan LED verlichting aanschaffen de juiste keuze zijn. Want het draait hierbij niet alleen om het energieverbruik wat lager is, maar het biedt ook andere voordelen, die zeker in de zorg goed van pas komen.

Voordelen van LED lampen

Wordt er gekozen voor LED verlichting, dan wordt er gekozen voor veel voordelen. Wat bijvoorbeeld in de zorg een groot voordeel kan zijn is dat bij het aanzetten van de lamp er direct volop licht is. LED lampen hoeven namelijk niet eerst op te warmen. Een ander groot voordeel is de verdeling van de warmte, waardoor de lamp minder heet wordt en dus minder kans is op brandwonden door het aanraken van de lamp. Maar zeker in instellingen is er nog een ander groot voordeel: er is ook minder kans op brand door oververhitting van de lamp! Tel daarbij ook nog eens op dat de levensduur veel langer is. Bij LEDwereld is er een ruime keuze om de juiste LED lamp te vinden. Of het nu gaat om een LED TL-buis of een LED armatuur: LED wereld heeft het in zijn assortiment.

LED TL buizen

TL-buizen komen vaak voor en vaak wordt er nog gedacht dat er geen andere opties zijn dan een traditionele TL-buis. Toch is dit wel degelijk zo. LED TL-buizen worden bij LEDwereld verkocht met armaturen, maar kunnen ook losgekocht worden. Deze buizen passen in de bestaande TL-armatuur. Het enige wat er moet gebeuren is het verwijderen van de starter. Naast voorgaande voordelen is er bij het gebruik van deze LED verlichting nog een extra voordeel. De traditionele TL-buizen willen nog wel eens flikkeren, wat behoorlijk lastig of irriterend kan zijn. Ook dit probleem is hiermee opgelost. Want LED TL-verlichting heeft dit probleem niet. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met LED. Zo zijn er o.a. ook LED bouwlampen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details