Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Leveranciers aan Ziekenhuizen – Kubion LED: hypermodern en flexibel bedwandsysteem

Leveranciers aan Ziekenhuizen – Kubion LED: hypermodern en flexibel bedwandsysteem

TRILUX Medical introduceert vol trots het nieuwe bedwandsysteem Kubion LED. Kubion LED staat voor een hypermodern en flexibel toepasbaar bedwandsysteem. “Het ontwerp is tot stand gekomen door goed te luisteren naar de eisen en wensen die de gezondheidszorg stelt”, aldus het productmanagement van TRILUX Medical.

Voor het verplegend personeel telt vooral de medische functionaliteit. Patiënten verlangen een huiselijke omgeving, terwijl voor de directie de investering en gebruikskosten centraal staan. Het beste antwoord op al deze verwachtingen heeft TRILUX Medical proberen te verenigen in één enkel systeem: het flexibele bed-wandsysteem Kubion LED.

Naast normconform en verblindingsvrij direct en indirect licht, kan het systeem ook worden uitgerust met een brede waaier aan medische, communicatieve en elektronische componenten. Daarnaast kan het rechtlijnige design van de basismodule dankzij een ruime keuze aan decoratieve elementen in verschillende kleuren en uitvoeringen individueel worden vormgegeven.

Inmiddels is het systeem in de Benelux geïntroduceerd en hebben er meerdere instellingen interesse getoond in het bedwandsysteem. Kijk voor meer informatie op www.trilux.com of neem telefonisch contact op met TRILUX Medical.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details