Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

LUMC kiest voor kwaliteit

lumc-g-16-05-1

15 januari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) gebruikt al tientallen jaren de systeemoplossingen van SABA. En niet zonder reden. Internationale wereldspeler SABA uit Dinxperlo houdt zich al 85 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van lijmen en kitten voor verschillende sectoren, waaronder de bouw en industrie.

Afdichtingen met een lange levensduur
Het LUMC is zeer tevreden over de levensduur van de producten en de samenwerking met het team. Daarom komt zij voor nieuwe projecten en onderhoud steevast bij SABA terecht, bevestigt Frans Hogervorst, Projectbegeleider bij het LUMC: “Vanwege de lange levensduur kiezen wij keer op keer voor SABA. Kitvoegen die vijftien jaar geleden zijn aangebracht, zitten er nu nog steeds in. Hierdoor kunnen we het onderhoud aan bijvoorbeeld gevels beperken.” 

Langdurig verbinden
Volgens Hogervorst onderscheidt SABA zich ook door de relatie met haar klant. “Ik weet dat wij bij SABA altijd kunnen rekenen op professioneel en betrouwbaar advies. We vinden namelijk niet alleen een hoge kwaliteit op het gebied van afdichtingen belangrijk, maar ook de band die wij met onze leveranciers opbouwen.” SABA begeleidt en inspecteert zelf de uitvoering voor een goed eindresultaat. Hierdoor biedt SABA klanten een hoogwaardig innovatief afdichtingsproduct én een duurzame relatie. 

Tekst en beeld | SABA

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details