Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Lustrumeditie  ‘Domotica & Slim Wonen’

Lustrumeditie ‘Domotica & Slim Wonen’

De tiende editie van de beurs Domotica & Slim Wonen, die plaatsvindt op 18 en 19 november aanstaande, draagt het thema ‘Connecting Worlds’. Ook dit jaar vindt het evenement, dat wordt georganiseerd door Smart Homes, plaats in het Evoluon Eindhoven. Op de beurs zal een grote variatie aan standhouders acte de présence geven. Daarnaast zijn er inhoudelijke lezingen, workshops en verschillende symposia, met als hoofdthema’s ‘Bouw’ en ‘De gelukkige mens’.

De Beurs Domotica & Slim Wonen maakte de afgelopen jaren een flinke transformatie door. In de beginjaren ging het vooral om de techniek van producten en componenten; inmiddels wordt vooral ingezet op het ervaren van de emotie die domotica is. De bezoeker vindt op de beurs dan ook échte belevingsstands waar hij zelf dingen kan uittesten.

Op de beurs verrijst dit jaar ook de ‘Smart Avenue’: een ‘straat’ met comfortwoningen, waar diverse producten en partijen worden gekoppeld. “Hierdoor ontstaan nieuwe samenwerkingen die wellicht niet voor de hand liggen, maar op lange termijn veel kunnen betekenen”, vertelt Yvonne van der Ven, marketing- en beursmanager van Smart Homes.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details