Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Luxe vinyl vloerbedekking voor Heide
Comfortabel, slijtvast, waterbestendig en eenvoudig schoon te maken: de Creation 70 Dryback van Gerflor heeft het allemaal.

Luxe vinyl vloerbedekking voor Heide

Het nieuwe complex Heide van Anna Ouderenzorg straalt luxe en comfort uit. Met dank aan de vinyl vloerbedekking van Gerflor uit de Creation 70-serie, die door het hele pand ligt. Door het formaat (stroken) en het reliëf is de vloer nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het product werd eerder al bekroond met een Red Dot Design Award.

Comfortabel, slijtvast, waterbestendig en eenvoudig schoon te maken: de Creation 70 Dryback heeft het allemaal. “De vinyl vloerbedekking is leverbaar in tegels of planken/stroken van verschillend formaat en is uitermate geschikt voor toepassing in een zorgomgeving”, zegt Oliver Bomers, accountmanager bij Gerflor. “Enige tijd geleden hebben we de nieuwste versie gelanceerd met een gewijzigde toplaag met reliëf en een matte uitstraling. Het geeft een hele realistische houtlook, zoals je kunt zien in Heide.”

In Heide is gekozen voor de kleur Serena. “Het PVC is toegepast op het volledige project, dus ook in de appartementen, de huiskamers en in de gangen. In totaal hebben we zo’n 5.500 m2 Creation 70 geleverd. Mari Frunt uit Rosmalen heeft met haar expertise in de verwerking van PVC-stroken het project volbracht. Daarnaast is er ook ruim 400 m2 SPM Decochoc in de kleuren Ivory en Chalk toegepast. Het biedt de muren een krasvaste bescherming door middel van zijn ‘embossing’ tegen onder meer de impact van een rollator en zorgt voor een langdurige, esthetisch fraaie uitstraling.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details