Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Privéklinieken

Luxueuze en gastvrije uitstraling dankzij vloerkeuze

The-Smile-Gallery—Voorburg-2021-web-010-kopiëren(ENT_ID=2021
‘Het resultaat voelt meer als een boutiquehotel dan een tandartspraktijk en dat past bij ons concept’.

Tekst | Forbo Flooring

Beeld | Martijn Doornenbal

15 december 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het oude en karakteristieke ronde pand van tandheelkundige kliniek The Smile Gallery in Voorburg is volledig verbouwd en straalt mede door de vloerkeuze rust, vertrouwen en gastvrijheid uit. De combi van Eternal white marble met Eternal tropical beech maakt het pand chic zonder kitscherig te worden. Daarnaast zorgt met name de tropical beech voor warmte en geborgenheid. Het huiskamergevoel is zeer belangrijk voor The Smile Gallery, dat geen patiënten kent, maar gasten. 

Bij de vloerkeuze waren de uitstraling, een lange levensduur, kwaliteit en onderhoudsgemak belangrijk. Daarnaast moest de vloer aan alle hygiëne-eisen voldoen. Eternal beantwoordt perfect aan al die voorwaarden en eigenschappen.

The Smile Gallery koos voor Forbo Flooring als bedrijf omdat het een voorloper is op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast kon de vloerproducent via een realistische 3D-visualisatie laten zien hoe de vloer er uit zou gaan zien in het interieur. Ook dat speelde een rol in de keuze van de klant.

Bij de vloerkeuze waren de uitstraling, een lange levensduur, kwaliteit en onderhouds­gemak belangrijk. Daarnaast moest de vloer aan alle hygiëne-eisen voldoen.

De eigenaren van de tandheelkundige kliniek zijn zeer ingenomen met het eindresultaat: “Onze droom was een praktijk die voelt als een thuis. Dus een rustgevende sfeer en geen praktijkgeur. Alles een beetje anders dan je gewend bent bij de tandarts. Wij zijn superblij. Het ontwerp is een mooie combinatie van een minimalistische stijl met ‘soul’. Het voelt meer als een boutiquehotel dan een tandartspraktijk en dat past bij ons concept, waarbij we gasten hebben in plaats van patiënten.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details