Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Luxueuze en gastvrije uitstraling dankzij vloerkeuze
‘Het resultaat voelt meer als een boutiquehotel dan een tandartspraktijk en dat past bij ons concept’.

Luxueuze en gastvrije uitstraling dankzij vloerkeuze

Het oude en karakteristieke ronde pand van tandheelkundige kliniek The Smile Gallery in Voorburg is volledig verbouwd en straalt mede door de vloerkeuze rust, vertrouwen en gastvrijheid uit. De combi van Eternal white marble met Eternal tropical beech maakt het pand chic zonder kitscherig te worden. Daarnaast zorgt met name de tropical beech voor warmte en geborgenheid. Het huiskamergevoel is zeer belangrijk voor The Smile Gallery, dat geen patiënten kent, maar gasten. 

Bij de vloerkeuze waren de uitstraling, een lange levensduur, kwaliteit en onderhoudsgemak belangrijk. Daarnaast moest de vloer aan alle hygiëne-eisen voldoen. Eternal beantwoordt perfect aan al die voorwaarden en eigenschappen.

The Smile Gallery koos voor Forbo Flooring als bedrijf omdat het een voorloper is op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast kon de vloerproducent via een realistische 3D-visualisatie laten zien hoe de vloer er uit zou gaan zien in het interieur. Ook dat speelde een rol in de keuze van de klant.

Bij de vloerkeuze waren de uitstraling, een lange levensduur, kwaliteit en onderhouds­gemak belangrijk. Daarnaast moest de vloer aan alle hygiëne-eisen voldoen.

De eigenaren van de tandheelkundige kliniek zijn zeer ingenomen met het eindresultaat: “Onze droom was een praktijk die voelt als een thuis. Dus een rustgevende sfeer en geen praktijkgeur. Alles een beetje anders dan je gewend bent bij de tandarts. Wij zijn superblij. Het ontwerp is een mooie combinatie van een minimalistische stijl met ‘soul’. Het voelt meer als een boutiquehotel dan een tandartspraktijk en dat past bij ons concept, waarbij we gasten hebben in plaats van patiënten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details