Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
MAS architectuur vernieuwt!

MAS architectuur vernieuwt!

Na het ruim 150-jarige bestaan van het bureau is het tijd voor een nieuwe stap richting de toekomst. De ambitieuze en gedreven architecten Dianta Wilmsen, Gerwin Tornij en John Nieuwenhuize versterken als partner per 1 februari 2019 het managementteam.

Dianta, Gerwin en John zijn reeds jarenlang verbonden aan ons bureau en zijn daarmee belangrijke gezichten voor MAS architectuur. Als architect zijn zij reeds ieder voor zich (mede-)verantwoordelijk geweest voor talrijke projecten op het gebied van onder andere gezondheidszorg, onderwijs, utiliteitsbouw en woningbouw. Ze hebben elk een intrinsieke interesse voor actuele en belangrijke thema’s voor de ontwerpopgaven van nu en voor de toekomst.

 

Dianta Wilmsen werkt vanuit de vestiging Rotterdam en heeft ruime ervaring op het gebied van onder meer gezondheidszorg en onderwijs. Vanuit een uniek perspectief zet zij zowel haar brede kennis van proces en techniek, als haar inlevingsvermogen in om te komen tot breed gedragen ontwerpen en nieuwe zorgconcepten.

 

Gerwin Tornij richt zich vanuit de vestiging Hengelo onder andere op grensoverschrijdende projecten en samenwerkingen in Duitsland. Vanuit een pragmatische en onderzoekende houding werkt hij aan woningbouw-, gezondheidszorg- en herbestemmingsopgaven, met een duidelijke focus op energiebewust en circulair ontwerpen.

 

John Nieuwenhuize opereert vanuit Terneuzen. Zijn interesse ligt onder andere bij transformatieopgaven, circulariteit en nieuwe woon- en samenlevingsvormen. Als gedreven en onderzoekend architect zoekt hij naar de essentie van de opgave en de plek, wat resulteert in betekenisvolle ontwerpen voor nieuwe woon-, zorg- en onderwijsomgevingen

 

MAS architectuur staat vol vertrouwen aan de start van een nieuw hoofdstuk van haar rijke historie met deze drie partners. Zij inspireren u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details