Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Meubilair heeft positieve weerslag op beleving en sfeer’
Interieur in opdracht van Curon, ontwikkelaar van residentiele bouwprojecten.

‘Meubilair heeft positieve weerslag op beleving en sfeer’

Aansprekende referenties in Vlaanderen, Wallonië en Nederland zijn het bewijs van meedenken met de klant en het leveren van kwalitatief hoogwaardig meubilair.

“Meubilair bepaalt de sfeer van zorginstelling of bedrijf.” Het heeft, volgens De Moor, ook ‘een aandeel in de beleving’. Is dat in de zorgsector het welbevinden van bewoners/patiënten, personeel of bezoek, in de horeca kan de juiste inrichting het verschil maken tussen een langer of korter verblijf. “Een weloverwogen keuze bepaalt het verschil in alle sectoren,” weet
De Moor uit ervaring.

De Moor beschikt in Kapellen over een showroom met drie magazijnen, totaal zo’n drieduizend vierkante meter. “Als de klant zijn of haar keuze heeft gemaakt, kunnen we snel uit stock leveren,” zegt de zaakvoerder. Als inspiratiebron voor de zorgsector verwijst hij naar de catalogus. Daarin wordt al het meubilair voor de zorgsector uitgebreid gepresenteerd. “We voorzien woonkamers, eetruimtes en vergaderzalen voor onder meer het personeel van passend meubilair.” Hij licht er de ‘vingerproof-tafel’ uit. “De grote tafelbladen zijn voorzien van een speciaal blad waardoor er na de maaltijd of een vergadering geen vette vingers achterblijven.”

Ook de terrasmeubelen van De Moor vinden veelvuldig de weg naar de zorgsector. De horeca is er eveneens van gecharmeerd. “Onze kunststofbanken zijn van ‘recyclage materiaal’. Milieuverantwoord en duurzaam.” De Moor geeft aan dat de banken, in velerlei gedaanten, bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en vriendelijk zijn in onderhoud. Als voorbeeld noemt De Moor de Knokke ML-zitbank, die is vervaardigd uit een stalen constructie met daarop een zitting en leuning van profielen van gerecycleerde kunststof. Een ontwerp dat herinneringen oproept aan oude houten treinbanken. Opmerkelijk is de tafel met daarin een draadloos oplaadpunt voor de mobiele telefoon en/of een aansluiting voor een kabel waardoor er direct contact is met de wifi. De leveringen in alle sectoren waarin Gunaco actief is, komen uit stock maar ook maatwerk kan geleverd worden.

De Moor bepaalt in eigen huis waar en door wie de meubelen worden geproduceerd. Dat vertaalt zich niet alleen in een verrassende collectie maar vooral in een concurrerende prijs. Belangrijk in de zaakvoering noemt De Moor ‘rechtstreekse leveringen zonder tussenpersonen’, zoals importeur, groothandel of verdeler. “Vanaf het eerste moment hebben we controle over de kwaliteit. Door deze ‘eigen’ productie zijn er altijd grote aantallen in voorraad zodat de klant is verzekerd van een snelle levering.”    


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details