Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Moderne, rubber vloerbedekkingen met een expressief nieuw design

Moderne, rubber vloerbedekkingen met een expressief nieuw design

Door een palet van natuurlijke en gedempte kleuren zet noraplan linee de toon voor inspirerend design en een rustige sfeer.

Kenmerkend aan de nieuwe collectie is de belijning, die de ruimtelijke dimensies van de omgeving benadrukt. Bovendien maakt het modulaire concept – een kenmerk van alle nora-producten – flexibiliteit bij het ontwerpen mogelijk. Naast standaard banenmateriaal is noraplan linee leverbaar in verschillende plank- of tegelformaten die deel uitmaken van het nora4you programma. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ruimtes van elkaar te scheiden door het gebruik van de belijning in de tegels.

Duurzaam rubber design

Het dichte oppervlak van de nora-producten maakt de vloeren duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Uit talrijke certificeringen van internationale organisaties zoals Blue Angel, het oudste milieukenmerk ter wereld, blijkt dat noraplan linee emissiearm is en vrij van ftalaat-weekmakers. Deze eigenschappen van de vloer zorgen voor een betere luchtkwaliteit in de ruimte. De vloerbedekking past bij de interieurtrends van nu en is tegelijkertijd van de bekende nora-kwaliteit, die functionaliteit, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud garandeert.

Over nora by Interface

nora by Interface is het commerciële merk voor rubber vloeren van Interface, Inc. nora premium rubber wordt al meer dan 70 jaar in Duitsland geproduceerd en helpt bedrijfsvoering, efficiëntie, gezondheid, veiligheid en welzijn te ondersteunen. Dit doet nora by Interface door duurzame vloeren te ontwerpen die het onderhoud vergemakkelijken, het geluid verminderen en zorgen voor extra comfort onder de voeten.

Over Interface

Interface Inc. is een internationale vloerenfabrikant, gespecialiseerd in CO2-neutrale tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder luxe vinyltegels (LVT) en nora® rubber vloeren. Het bedrijf helpt klanten om ruimtes te creëren die welzijn, productiviteit en creativiteit ondersteunen, evenals de duurzaamheid van de planeet. De Climate Take Back™ missie van het bedrijf zet zich in om op een manier te werken die de planeet herstelt en welzijn bevordert.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details