Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Modulaire en pre-engineered cleanroomconcepten voor de laagste cleanroom life cycle cost

Modulaire en pre-engineered cleanroomconcepten voor de laagste cleanroom life cycle cost

ABN Cleanroom Technology is een toonaangevende innovator in het leveren van Industry 4.0 Connected Cleanrooms. Met 23 jaar ervaring in onder andere biotechnologie, farmaceutische toepassingen en health care applicaties is ABN een gevestigde internationale speler in de hedendaagse cleanroommarkt.

“Door het minimaliseren van de verborgen ‘Cost of Ownership’ via ons modulaire, pre-engineered en energiebesparende VIX concept maken we cleanroomtechnologie betaalbaar. We geloven er sterk in om op deze manier de toegankelijkheid tot cleanroomapplicaties voor alle types bedrijven te verhogen. Dit gepatenteerde VIX concept leidt tot een verhoogde energie-efficiëntie en betrouwbaarheid, maar ook tot snelheid in cleanroomprojecten”, vertelt CEO Jo Nelissen. “We merkten dat modulariteit in deze sector een innovatief alternatief biedt voor conventionele cleanrooms in ruimtes die een zekere flexibiliteit vereisen op vlak van luchtreinheid, uitbreidbaarheid en locatie.”

De innovaties bij ABN zijn ook terug te vinden in de productontwikkelingen. De ontwikkeling van de mobiele cleanroom SteriCube wordt al enkele jaren op globale schaal succesvol onthaald. Net zoals AVON trouwens, nog een ontwikkeling voor medische toepassingen. Jo Nelissen legt uit: “AVON is een compacte luchtzuiveringsunit die HEPA-lucht, koeling en verwarming in één toestel combineert, volledig in lijn met ons pre-engineered en modulair concept. Deze klimaatunit zorgt voor positieve of negatieve ruimtedruk tot ISO 5 reinheidsklasse. Perfect voor ziekenhuizen en labo’s.”      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details